Informacije o vremenu su trenutno nedostupne.

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Dubljević propušta Eurobasket

jelena-dubljevic-900x555
  • Autor onogost.me
  • 03.06.2017. u 06:16

Najbolja crnogorska igračica Jelena Dubljević zbog povrede stopala propustiće Evropsko prvenstvo u Češkoj, koje je na programu od 16. do 25. juna.

Nova igračica turskog Galatasaraja doživjela je povredu u prijateljskom duelu protiv Kanade na turniru u francuskom Bordou, zbog čega je propustila mečeve protiv Ukrajine i Francuske, a magnetna rezonanca pokazala je da je u pitanju teža povreda ligamaneta stopala koja zahtjeva dužu pauzu.

Dubljević će zbog pomenute povrede morati da pauzira između šest i osam sedmica, pa će propustiti četvrto učešće naše reprezentacije na Eurobasketu.

Odsustvo najbolje igračice bez sumnje će biti veliki hendikep za izabranice španskog stučnjaka Roberta Injigesa, a s obzirom na to da je Dubljević trebalo da bude nosilac igre na predstojećem šampionatu.

Nakon povratka iz Francuske, ”crvene” će od 3. juna boraviti u Podgorici, 7. i 8. su planirani kontrolni mečevi protiv Slovenije, a polazak na Eurobasket je 14. juna.

Rivali u grupi D su Rusija, Belgija i Letonija, prvoplasirani tim ide u četvrtfinale, dok će drugoplasirani i trećeplasirani iz četiri grupe kroz osminu finala tražiti svoje mjesto među osam najboljih.

  CdM

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Sjajna partija Sutjeske na otvaranju ABA 2 lige - Nikšićani su ubjedljivo slavili na gostovanju Rabotničkom 71:58.