Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Memorijal Ljubo Jovanović 2015: Sutjeska poražena u finalu

kosarka_2
  • Autor onogost.me
  • 24.09.2015. u 20:52

U okviru Memorijalnog turnira Ljubo Jovanović 2015. danas su na na programu bile utakmica za treće mjesto između KK Lovćen i KK Teodo, i finalna utakmica između domaćina turnira KK Sutjeska i KK Budućnost Voli.

U utakmici za treće mjesto viđena je veoma tvrda i neizvjesna utakmica sa malim brojem poena, u kojoj se igralo koš za koš. Pobjedu su na kraju slavili Tivćani rezultatom 69:67 i osvojili treće mjesto na turniru. Još kvalitetnija košarka je viđena u finalnoj utakmici, u kojoj se stekao utisak da je riječ o borbi za bodove, a ne o prijateljskom meču.

Veoma dobar početak domaćih rezultira vođstvom Sutjeske na kraju prve četvrtine 27:20. U drugoj četvrtini Podgoričani se vraćaju u igru i hvataju priključak. Na poluvrijeme se odlazi sa rezultatom 43:42 za gostujući tim. Odmor je više prijao ekipi  Budućnosti i u četvrtoj četvrtini do izražaja dolazi kvalitet koji je na strani prošlogodišnjeg polufinaliste ABA lige, koji su sa nekoliko efektnih akcija napravili nedostižnu razliku i na kraju slavili rezultatom 83:72.

Najefikasniji u ekipi Budućnosti i ujedno najbolji igrač utakmice bio je kapiten Sead Šehović sa postignutih 22 poena , dok je kod Nikšićana najviše poena upisao Spasojević, ukupno 15. 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Pioniri košarkaškog kluba Sutjeska osvojili su drugo mjesto u šampionatu Crne Gore i zaokružili uspješnu sezonu.
Košarkaši Budućnosti igraće u finalu prvenstva Crne Gore, nakon što je Košarkaški savez Crne Gore (KSCG) u njihovu korist danas registrovao meč protiv Sutjeske, koji je sinoć prekinut zbog upada navijača gostiju na teren tokom druge četvrtine.