Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Protiv Tajfuna za bijeg sa dna tabele

11245502_1000617193290929_5937930965201494514_n
ABA liga
  • Autor onogost.me
  • 10.12.2015. u 13:27

Kada je pao Zadar, može i Tajfun. Mongo lakše reći nego učiniti, ali svjesni su svi da košarkaši Sutjeske, na krilima pobjede pobjede protiv Zadra i uz navijanje kakvo se rijetko gleda na terenima ABA lige, imaju veliku šansu da zabilježe novi trijumf. 

Ipak, opreza nikad dosta. Kako ističe trener Sutjeske, Dušan Dubljević, u goste im dolazi sastav koji je nepoznanica široj  javnosti.

„ Tajfun je državni prvak i trenutno najbolje plasirani slovenački klub u ABA ligi. Predvođeni odličnim čebularom imaju veliki napadački potencijal i uspostavljen sistem igre sa jasno podijeljenim ulogama. Zabilježili su dvije pobjede u poslednja tri meča i možemo konstatovati da su u veoma dobroj formi. Ovo je za nas jako bitna utakmica. Naš cilj je pobjeda do koje možemo doći samo ako odbrana bude na istom nivou kao protiv Zadra. Takođe moramo odigrati zrelo u napadu i iskoristiti naše prednosti u odnosu na sastav Tajfuna”, jasan je Dubljević.

 I Draško Albijanić očekuje težak meč jer igraju, kako ističe, protiv ekipe koja se nalazi u sjajnoj formi. Ipak osvrnuo se na potencijale svog tima.

” Iz utakmice u utakmicu mi podižemo nivo agresivnosti u odbrani i ako tako nastavimo imamo velike šanse da upišemo još jednu pobjedu pred svojim navijačima. Njih bih pozvao da dođu u što većem broju jer nam je njihova podrška neophodna”, poručuje Albijanić.

 Za sjutrašnji meč, koji se igra u 21h u Sportskom centru, pod znakom pitanja su nastupi Alekse Popovića, kao i kapitena Nikole Žižića.

 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Sutjeska je večeras, u drugom meču četvrtfinala NLB ABA2 lige, izgubila u Novom Sadu od Vojvodine - 81:70.
Sutjeska nije uspjela da iznenadi Vojvodinu, pa su Novosađani blizu polufinala ABA 2 lige, nakon večerašnje pobjede u Nikšiću 89:84. Revanš četvrtfinala se igra za sedam dana u Novom Sadu, a računa se koš-razlika.