Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Sutjeska dočekuje Teodo

Dragana Stjepanović
  • Autor onogost.me
  • 28.12.2022. u 07:53
Košarkaši Sutjeske danas na domaćem terenu igraju protiv Teoda utakmicu 11. kola Prve crnogorske košarkaške lige.

Utakmica sa Tivćanima, kao što je i najavljeno, imaće humanitarni karakter. Na glavnom ulazu u dvoranu, namijenjenom za navijače, kao i na službenom ulazu biće postavljena po jedna kutija, a sav novac, koji bude prikupljen, biće preusmjeren za liječenje dječaka Aleksandra Nađa.

Sutjeska utakmicu dočekuje kao lider u domaćem šampionatu, ima sedam pobjeda i jedan poraz i susret protiv Teoda prilika je da se 2022. godina završi uspješno.

„Pravi test za nas. Da u dobrom raspoloženju, koje nas i dalje drži posliije ‘balona’, i na ovoj utakmici, uz dobar pristup, pokažemo koliko možemo u ovom momentu. Prilika da godinu finalizujemo na najbolji način, a to je pobjeda i da zaokružimo dobar rezultat  u prvom dijelu sezone“, poručio je trener Darko Vujačić.

Meč u SC Nikšić počinje u 18 časova.

    ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

    Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

    Ostavi komentar

    Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

    Povezani članci

    Osnovni sud u Podgorici utvrdio je da prekid rada prosvjetnih radnika u februaru nije organizovan u skladu sa odredbama Zakona o štrajku, što ga, kako je saopšteno iz tog suda, čini nezakonitim.
    Drugi kvalifikacioni turnir juniorskog prvenstva u konkurenciji odbojkašica odigraće se u subotu, 20. aprila, u organizaciji Odbojkaškog saveza Crne Gore i Ministarstva sporta i mladih.