Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Sutjeska osvojila Skoplje u dramatičnoj završnici

dsc_9183
ABA liga
  • Autor onogost.me
  • 10.01.2016. u 21:46

Kakva partija Sutjeske u Skoplju. Pobjeda vrijedna opstanka.  Još jedna dramatična završnica koju su odigrali košarkaši Sutjeske, ali za razliku od mnogih izgubljenih, večeras su bili pravi i to u pravom trenutku. 

Kada se pobjeđuje u gostima onda je priča o opstanku sasvim realna. Znali su to košarkaši Sutjeske  prije puta u Skoplje i očigledno dobro se pripremili.

Vidjelo se večeras koliko je Nikšićanima bilo potrebno pojačanje na centarskoj liniji.  Druga partija u dresu Sutjeske i odmah je Ratko Varda pokazao zašto je doveden.

Bio je najefikasniji igrač susreta sa 16 poena , a pratili su ga Pavlićević i Spasojević sa 14 poena. Konačan rezultat 71:75.

Opet je odbrana bila na nivou, a šut je „radio“ kad god je trebalo. 

Utakmicu je obilježio sporan momenat na kraju meča kada je igrač domaćih Stojanovski, po ocjeni sudija napravio korake, prilikom šuta koji bi sa dodatnim slobodnim bacanjem MZT-u vjerovatno osigurao pobjedu. Spasojević je potom sa dva slobodna bacanja postavio konačan rezultat.

Pobjeda je arhivirana. Na redu je Igokea, Sutjeskin direktni protivnik u borbi za opstanak i pobjeda u tom meču značila bi siguran korak ka opstanku. Meč se igra u petak u 20h.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Sutjeska je večeras, u drugom meču četvrtfinala NLB ABA2 lige, izgubila u Novom Sadu od Vojvodine - 81:70.
Sutjeska nije uspjela da iznenadi Vojvodinu, pa su Novosađani blizu polufinala ABA 2 lige, nakon večerašnje pobjede u Nikšiću 89:84. Revanš četvrtfinala se igra za sedam dana u Novom Sadu, a računa se koš-razlika.