Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Sutjeska sigurna protiv Širokog

20191203180301_dsc_5291
FOTO MM/Aba liga 2
  • Autor onogost.me
  • 03.12.2019. u 19:49

U susretu 10. kola ABA 2 lige košarkaši Sutjeske su večeras na svom parketu savladali ekipu Širokog rezultatom 82:73.

Domaći igrači su od samog starta kontrolisali stanje na parketu pa su nakon deset minuta igre stekli prednost od devet poena razlike (27:18).

Tokom druge dionice izabranici Zorana Glomazića nijesu dozvoljavali gostima da im se ozbiljnije približe pa se na veliki odmor otišlo sa rezultatom 43:37.

U nastavku igre igrači Širkog su pružili znatno jači otpor pa su u jednom trenutku uspjeli da rezultat dovedu u egal kada je rezultat bio 55:55. Sutjeska je međutim odmah bila spremna na odgovor pa se u posljednji period igre ušlo sa rezultatom 64:57.

Na početku četvrte četvrtine gosti prave novu seriju i ponovo stižu do izjednačenja što nas uvodi u neizvjesnu završnicu. Ipak, kao i u prethodnom dijelu igre, Pavlićević i drugovi dodaju gas i dolaze na manje od dva minuta do kraja do dvocifrene prednosti što im je omogućilo mirniju završnicu.

Najefikasniji u pobjedničkon ekipi je bio Ismet Sejfić koji je postigao 19 poena, apratili su ga Nikola Pavlićević sa 14 i Draško Knežević sa 10 ubačenih poena. U gostujućem sastavu sa 18 upisanih poena, bolji od ostalih bio je Goran Filipović.

Sutjeska u narednom kolu gostuje Dinamiku. 

 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Sutjeska je večeras, u drugom meču četvrtfinala NLB ABA2 lige, izgubila u Novom Sadu od Vojvodine - 81:70.
Sutjeska nije uspjela da iznenadi Vojvodinu, pa su Novosađani blizu polufinala ABA 2 lige, nakon večerašnje pobjede u Nikšiću 89:84. Revanš četvrtfinala se igra za sedam dana u Novom Sadu, a računa se koš-razlika.