Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Sutjeska u Valjevu traži pobjedu za bijeg sa dna tabele

sapske_u_akciji
  • Autor onogost.me
  • 25.12.2015. u 18:14

Utakmica u Valjevu za košarkaše Sutjeske, bez dileme, jedna je od najvažnijih u nastavku abaligaškog takmičenja. Pobjeda protiv direktnog konkurenta u borbi za opstanak donijela bi malo mira u taboru plavih pred odlučujuće mečeve. 

Trener Sutjeske, Dušan Dubljević, poziva na oprez jer, kako kaže, ekipa Metalca u dosadašnjem dijelu prvenstva nije pokazala sav svoj potencijal.

„Razlog su povrede i promjene igrača na osjetljivim pozicijama.Evidentno je da posjeduju kvalitet i da mogu pobjediti bilo kog protivnika. Da bi trijumfovali u ovoj utakmici moramo imati visok nivo koncentracije i veliku angažovanost u odbrani”, jasan je Dubljević.

Slična poruka i od igrača, Nikole Koraća.

“Očekujem jednu neizvjesnu i dobru utakmicu. Metalac je jedan od glavnih konkurenata u borbi za opstanak tako da bi pobjeda u ovom meču mnogo značila. Pokušaćemo da nametnemo svoj ritam igre i da probati da ih iznenadimo”, kaže Korać.

Meč se igra sjutra u 17h.  

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Sutjeska nije uspjela da iznenadi Vojvodinu, pa su Novosađani blizu polufinala ABA 2 lige, nakon večerašnje pobjede u Nikšiću 89:84. Revanš četvrtfinala se igra za sedam dana u Novom Sadu, a računa se koš-razlika.