“Lavovi” počeli prvi dio priprema za Svjetsko prvenstvo

RSCG
 • Autor onogost.me
 • 24.12.2022. u 14:21
"Lavovi" su počeli prvi dio priprema za Svjetsko prvenstvo, koje će u januaru biti održano u Poljskoj i Švedskoj.

Naši rukometaši će tokom prvog dijela priprema 27. i 28. decembra odigrati prijateljske utakmice protiv Sjeverne Makedonije u Mavrovu.

Zbog klupskih obaveza dio igrača koji će konkurisati za mjesto u nacionalnom timu na planetarnoj smotri neće biti sa saigračima u prvom dijelu priprema.

Ekipu će u ovoj akciji sa klupe predvoditi Brano Božović, jer je i selektor Zoran Roganović odsutan zbog klupskih obaveza u Švedskoj.

Zbog povrede je otpao lijevi bek Arsenije Dragašević, a naknadno je pozvan golman Vasilije Pečurica.

Na spisku za utakmice protiv Sjeverne Makedonije su:

Golmani: Nikola Matović, Jagoš Braunović, Vasilije Pečurica i Vasilije Vujović;

Krila: Filip Vujović, Aleksandar Bakić, Mirko Radović i Luka Radović;

Pivoti: Vuk Lazović, Miodrag Ćorsović i Luka Vujović;

Bekovi: Risto Vujačić, Luka Vukićević, Božidar Simić, Stevan Vujović, Miloš Božović, Aleksandar Glendža i Luka Barjaktarović.

“Lavovi” bi u kompletnom sastavu trebalo da se okupe 1. januara, tada se očekuje da se priključe Nebojša Simić, Branko Vujović, Miloš Vujović, Radojica Čepić, Vasko Ševaljević, Marko Lasica, Nemanja Grbović, Božo Anđelić i Vasilije Kaluđerović.

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci

  Prije samo nekoliko godina bila je nosilac igre Levalee, potom se odlučila za promjenu sredine, igrala u nešto jačim ligama, da bi od početka tekuće sezone postala član francuskog Bezansona. Nikšićanka Nada Ćorović krči put u jednoj od najjačih liga na svijetu, a svjesna i činjenice da je napravila veliki korak u karijeri. Za naš portal ističe da dolazak i igranje u Francuskoj za nju predstavlja neprocjenjiv osjećaj.
  Vlada Crne Gore je na jučerašnjoj sjednici donijela odluku da se sredstva za završetak realizacije rekonstrukcije zapadne tribine fudbalskog stadiona u Nikšiću uvećaju sa 730.000 eura na 994.000 eura.