Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Napravili isti propust: Bez predstavnika kluba meč službeno izgubili i pjetlići

screenshot/FSCG
  • Autor Marija Goranović
  • 29.05.2024. u 13:26
U samo nekoliko dana mlađe selekcije Sutjeske izgubile su dvije utakmice službenim rezultatom 3:0 jer nijesu imale predstavnika kluba.

Nakon što su pioniri Sutjeske u Herceg Novom izgubili, jer se nije pojavio predstavnik kluba isto su prošli i dječaci iz Lige pjetlića.

Na meču koji je trebao da se odigra u Podgorici, 26. maja, protiv ekipe Futura, pjetlići Sutjeske su izgubili od domaćina službenim rezultatom 3:0.

Član takmičarske komisije Fudbalskog saveza Crne Gore Srđa Bogićević kazao je za portal Onogošt da utakmica nije odigrana zato što gostujuća ekipa nije imala predstavnika kluba.

Službeni rezultat je zvanično objavljen i na sajtu FSCG.

Ovakav rezultat dolazi nakon što su iz Sutjeske saopštili da će sprovesti postupak i utvrditi odgovornost za meč u Herceg Novom.

“Žao nam je djece koja nijesu odigrala ovaj meč, jer je ta generacija na čelu sa trenerom Novovićem ove sezone svijetla tačka našeg kluba. Sigurno kao veliki klub ćemo sprovesti postupak u skladu sa našim pravilnicima, utvrditi odgovornost ljudi u tom procesu i svak će odgovarati za ono što je uradio ili nije uradio”, kazali su tad iz Sutjeske.

FK Sutjeska: Žao nam je djece koja nijesu odigrala meč, utvrdićemo odgovornost

 

    ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

    Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

    1

    1. Ovo je prevršilo svaku mjeru,uz ispadanje prvog tima iz Evrope,sve skandal do skandala.
      Hitno pokrenuti akciju ” Za spas Sutjeske”, sa podrškom i potpisima bivših igrača i sadašnjih navijača,kojih nije malo sigurno.

    Ostavi komentar

    Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

    Povezani članci

    Vlada Crne Gore usvojila je Prijedlog Ministarstva prosvjete, nauke i inovacija za davanje saglasnosti Opštini Nikšić za prenos prava raspolaganja na nepokretnosti u cilju izgradnje Centra za autizam u Nikšiću.