Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Nikšić dobio teqball stolove

Facebook/Dejan Ivanović
  • Autor onogost.me
  • 08.05.2023. u 15:50
Nikšić se od danas nalazi na svjetskoj teqball mapi, još jednom potvrđujući svoju osvjedočenu reputaciju istinskog grada sporta, kazao je sekretar Sekretarijata za kulturu, sport, mlade i socijalno staranje u Opštini Nikšić Dejan Ivanović.
“Prateći popularnost koju je ova, relativno nova, sportska disciplina dostigla tokom više od decenije postojanja, posebno u posljednje dvije godine otkada u Crnoj Gori egzistira Teqball savez, a u namjeri da našu sportsku infrastrukturu dodatno obogatimo i unaprijedimo, što je uostalom i naša stalna misija, odlučili smo da i ovaj sport popularišemo i približimo našim sugrađanima”, naveo je on.
U saradnji sa Teqball savezom Crne Gore kupili su tri stola za teqball, a savez je donirao jedan, tako da su danas izvršili postavku pomenutih stolova na dvije lokacije u gradu i to u kvartu iza Bolnice i pored Muzičke škole “Dara Čokorilo”, dok su dva stola donirali najpopularnijim fudbalskim klubovima u našem gradu Sutjesci i Čeliku.
“Tako smo nakon izgradnje diskgolf terena i postavke stolova za stoni tenis za spoljnu upotrebu, te današnjim postavljanjem teqball stolova našim sugrađanima omogućili bavljenje još jednom izuzetno zanimljivom i popularnom sportsko-rekreativnom disciplinom. Obzirom da je Nikšić podneblje koje je predodređeno za bavljenje sportom, siguran sam da će i ova sportska disciplina privući veliku pažnju i zaživjeti u punom kapacitetu”, zaključio je on.

    ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

    Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

    1

    Ostavi komentar

    Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

    Povezani članci

    Takmičarka džudo kluba Straševina Andrijana Šutović osvojila je bronzanu medalju na Evropskom kupu za kadete (U18) koji je održan u Berlinu.