Nikšić dobio teqball stolove

Facebook/Dejan Ivanović
 • Autor onogost.me
 • 08.05.2023. u 15:50
Nikšić se od danas nalazi na svjetskoj teqball mapi, još jednom potvrđujući svoju osvjedočenu reputaciju istinskog grada sporta, kazao je sekretar Sekretarijata za kulturu, sport, mlade i socijalno staranje u Opštini Nikšić Dejan Ivanović.
“Prateći popularnost koju je ova, relativno nova, sportska disciplina dostigla tokom više od decenije postojanja, posebno u posljednje dvije godine otkada u Crnoj Gori egzistira Teqball savez, a u namjeri da našu sportsku infrastrukturu dodatno obogatimo i unaprijedimo, što je uostalom i naša stalna misija, odlučili smo da i ovaj sport popularišemo i približimo našim sugrađanima”, naveo je on.
U saradnji sa Teqball savezom Crne Gore kupili su tri stola za teqball, a savez je donirao jedan, tako da su danas izvršili postavku pomenutih stolova na dvije lokacije u gradu i to u kvartu iza Bolnice i pored Muzičke škole “Dara Čokorilo”, dok su dva stola donirali najpopularnijim fudbalskim klubovima u našem gradu Sutjesci i Čeliku.
“Tako smo nakon izgradnje diskgolf terena i postavke stolova za stoni tenis za spoljnu upotrebu, te današnjim postavljanjem teqball stolova našim sugrađanima omogućili bavljenje još jednom izuzetno zanimljivom i popularnom sportsko-rekreativnom disciplinom. Obzirom da je Nikšić podneblje koje je predodređeno za bavljenje sportom, siguran sam da će i ova sportska disciplina privući veliku pažnju i zaživjeti u punom kapacitetu”, zaključio je on.

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  1

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci

  Sve vrste goriva od ponoći su skuplje jedan do tri centa, saopšteno je iz Ministarstva kapitalnih investicija.