Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Danas gradski derbi: OK Sutjeska – OK Volej Star

najava
  • Autor onogost.me
  • 31.10.2015. u 07:27

Nakon Prve i Druge ženske odbojkaške lige, za vikend počinje i Prva odbojkaška liga Crne Gore za odbojkaše. Prvo kolo nam donosi gradski derbi. Odbojkaški klub Sutjeska Nikšić dočekuje Volej Star. 

,,Volej Star je ekipa koju dobro poznajemo, i koja bilježi odlične uspjehe. Prethodne dvije godine su bili treći u prvenstvu, a prošle sezone su igrali i finale Kupa, i jasni su favoriti u ovom meču. Međutim, mi smo još na početku priprema postavili određene ciljeve, i težićemo ka njima u svakom meču, pa tako i ovom. Kada ne bismo vjerovali u uspjeh, ne bismo se ni bavili sportom”, kaže prvi trener OK Sutjeske, Miodrag Perošević.

Vladimir Đokić, trener OK Volej Stara, ističe da im prošlogodišnji uspjeh i plasman nameću ulogu favorita, bar na papiru, u prvom meču ove sezone.

” Prošle godine nismo izgubili nijedan set protiv gradskog rivala tako da sjutra moramo i opravdati sve to na terenu. Nismo se posebno taktički spremali za rivala jer i pored njihovih pojačanja smatram da smo kvalitetnija ekipa i ako budemo igrali svoju igru mislim da rezultat treba da bude povoljan po nas”, istakao je Đokić dodajući da je velika stvar za Nikšić što ima gradski derbi, jedini na crnogorskoj odbojkaškoj sceni.

Utakmica je na programu u subotu 31. oktobra, u Sportskom centru Nikšić, sa početkom u 17:30 časova.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Drugi kvalifikacioni turnir juniorskog prvenstva u konkurenciji odbojkašica odigraće se u subotu, 20. aprila, u organizaciji Odbojkaškog saveza Crne Gore i Ministarstva sporta i mladih.
Pješčani teren na Krupcu tekućeg vikenda će biti mjesto "Beach volley turnira" odbojke na plaži. 
Ženska odbojkaška reprezentacija Crne Gore igraće sjutra u Pljevljima sa Češkom utakmicu četvrtog kola B grupe kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.