Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Akademiku osam medalja na juniorskom šampionatu države, sjutra u Sportskom centru „Akademik open“

dzudo_ova
privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 26.03.2016. u 21:16

Danas je u sali Školskog centra u Nikšiću održano zvanično prvenstvo Crne Gore za juniore, a takmičari Akademika,najtrofejnijeg crnogorskog džudo kluba, ostvarli su odličan rezultat sa osvojne 4 zlatne, 2 srebrne i 2 bronzane medalje. 

Zlatne medalje osvojili su Jovana Peković, Marko Gušić, Tamara Gardašević i Kristina Milić, srebra su osovojili Božica Đurđevac i Novo Raičević dok su se bronzanim odličjem okitili Predrag Mrkić i Andrea Medin.

Državno prvenstvo je samo uvertira pred međunarodni turnir „AKADEMIK OPEN“ koji će okupiti preko 400  boraca iz zemlje i inostranstva u svim uzrasnim kategorijama.

„ Jedino Džudo Klub Akademik organizuje takmičenje za sve uzraste od poletaraca do seniora i jedini u Crnoj Gori ima kvalitetne seniore i ambicije da pravi najbolje rezultate u seniorskoj konferenciji. Ovom klubu fali jedino olimpijska medalja. I ranije se pokazalo da smo dobri domaćini i organizatori, da promovišemo državu, opštinu i klub na najbolji mogući način“, ističe Novica Miloviće driketor Akademika.

Takmičenje počinje sjutra u 10h u Sportskom centru u Nikšiću. 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Na platou Gradske kuće sportskom manifestacijom pod pokroviteljstvom Crnogorskog olimpijskog komiteta (COK) obilježen je 23. jun, Dan olimpizma.
Crnogorski savez sportske rekreacije “Sport za sve” organizovao je rekreativni višeboj, masovnu manifestaciju koja je proteklog vikenda u Sutomoru okupila 216 rekreativaca iz svih krajeva Crne Gore.