Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Cetinje: Najmlađim “akademičarima” 38 medalja

75264794_539462143454431_6273050329969852416_n
Privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 04.11.2019. u 06:43

Na međunarodnom turniru “13. novembar” koji je u subotu održan na Cetinju, džudisti Akademika osvojili su ukupno 38 medalja.

U konkurenciji oko 370 takmičara iz 33 kluba, takmičari nikšićkog kluba, koje su na ovom turniru predvodili treneri Marinko Đurđevac, Predrag Stanjević i Miloš Rovčanin, kao i sekretar kluba Rako Drobnjak, okitili su se sa 14 zlatnih,13 srebrnih i 11 bronzanih odličja.

Takmičar Akademika Luka Radojičić osvojio je pehar za najboljeg takmičara u konkurenciji poletaraca, dok je Šćepanu Kostiću pripao pehar za najboljeg takmičara u konkurenciji mlađih pionira.

Zlatne medalje osvojilil su Radojičić Olga, Simić Marija, Guzina Vanja, Eraković Pavle, Goranović Dušan, Kruščić Dragan, Barović Milan, Zejak Nikolaj, Radojičić Luka, Beriša Nermin, Milović Matija, Beriša Muhamed, Todorović Rade i Kostić Šćepan.

Srebrnim odličjima su se okitili Krtolica Helena, Guzina Vanja, Petrušić Mia, Dubljević Elena, Burić Vasilije, Dubljević Lazar, Blagojević Petar, Barović Radovan, Delić Nikola, Kadović Petar, Nikčević Andrija, Tadić Luka i Prodanović Slavko, dok su bronzane medalje pripale Krtolici Heleni, Radojičić Olgi, Radojičić Nori, Muratović Valentini, Eraković Pavlu, Gardašević Stefanu, Eraković Lazaru, Čvorović Petru, Muratović Milošu, Kadović Petru i Prodanović Slavku.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Takmičarka džudo kluba Straševina Andrijana Šutović osvojila je bronzanu medalju na Evropskom kupu za kadete (U18) koji je održan u Berlinu.
Na takmičenjima Gorski Kup na Kopaoniku i Dardania Kup na Ski centru Arxena Dunja Kovačević, članica reprezentacije i takmičarka Ski kluba "Pobjednik", osvojila je zlatnu medalju u slalomu i dvije bronzane u slalomu i veleslalomu u kategoriji U16.