Autor: onogost.me
Foto: Privatna arhiva
10:36
27.4.2019.

Drašković sa Vilijamsom za WBU titulu

Nikšićanin Ratko Drašković boksovaće večeras u Augsburgu za titulu profesionalnog prvaka svijeta u superteškoj kategoriji, u verziji WBU, a rival će mu biti Britanac Deni Vilijams.


 Draškoviću, koji je profesionalnu karijeru počeo davne 1991. godine, večeras će 50. put imati profesionalni meč, a do sada je ostvario 35 pobjeda, 12 poraza, a dva puta je boksovao neriješeno.  

Večerašnji rival Draškovića ostvario je 53 pobjede i 26 poraza.

Vilijams i Drašković bili su rivali i prije 15 godina, kada je britanski bokser ostvario pobjedu. Tri mjeseca kasnije, Britanac je nokautirao i legendarnog Majka Tajsona, nakon čega je u meču za jednu od najprestižnijih svjetskih titula poražen od Vitalija Klička.

Ostale vijesti iz kategorije

 • 14:30
  31.5.2020.

  Ministarstvo sporta i mladih sufinansiraće do 70 odsto iznosa članarine za djecu koja se bave sportskim aktivnostima u okviru sportskih klubova.

 • 14:26
  23.5.2020.

  Vrijeme karantina i izolacije zbog koronavirusa možda je najteže padalo sportistima. Nemogućnost da treniraju u normalnim uslovima odrazila se  na formu svih, pa je vođen time naš sugrađanin i fitnes instruktor Ivan Vuletić došao na ideju da krene sa organizovanjem onlajn treninga na daljinu.

 • 08:04
  23.5.2020.

  Na današnji dan, prije tačno deceniju, naši sugrađani i članovi PSD Javorak Marko Blečić, Đorđije Vujičić i Dragutin Šlagi Vujačić, popeli su se na Mont Everest i tako postali prvi Crnogorci koji su osvojili "vrh svijeta".

 • 12:22
  22.5.2020.

  Velike pobjede i brojne medalje izvojevane na borilištima širom svijeta i požrtvovani nastupi crnogorskih sportista u dresu, kimonu ili kapici sa crnogorskim grbom najbolja su potvrda ispravnosti odluke na referendumu, kazao je direktor Karate saveza Dragoljub Fatić.