Autor: onogost.me
Foto: Privatna arhiva
10:36
27.4.2019.

Drašković sa Vilijamsom za WBU titulu

Nikšićanin Ratko Drašković boksovaće večeras u Augsburgu za titulu profesionalnog prvaka svijeta u superteškoj kategoriji, u verziji WBU, a rival će mu biti Britanac Deni Vilijams.


 Draškoviću, koji je profesionalnu karijeru počeo davne 1991. godine, večeras će 50. put imati profesionalni meč, a do sada je ostvario 35 pobjeda, 12 poraza, a dva puta je boksovao neriješeno.  

Večerašnji rival Draškovića ostvario je 53 pobjede i 26 poraza.

Vilijams i Drašković bili su rivali i prije 15 godina, kada je britanski bokser ostvario pobjedu. Tri mjeseca kasnije, Britanac je nokautirao i legendarnog Majka Tajsona, nakon čega je u meču za jednu od najprestižnijih svjetskih titula poražen od Vitalija Klička.

Ostale vijesti iz kategorije

 • 10:05
  23.5.2019.

  Alpinisti PSD „Javorak“ Đorđije Vujičić, Drago Vujović i Marko Blečić na današnji dan prije devet godina, ostvarili su najveći uspjeh crnogorskog planinarstva osvajanjem najvišeg vrha na svijetu, Mont Everesta visokog 8.848 metara.

 • 19:16
  21.5.2019.

  Profesori Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje Univerziteta Crne Gore su juče u Nikšiću realizovali antropometrijsko mjerenje kadeta i omladinaca Fudbalskog kluba "Sutjeska" koji je u nedelju postao dvostruki uzastopni šampion Crne Gore i najtrofejnija ekipa sa četiri titule prvaka.

 • 08:15
  21.5.2019.

  Povodom Dana nezavisnosti na Ivanovim Koritima održan je Kup Crne Gore za veterane na kojem su takmičari iz Nikšića osvojili drugo mjesto u generalnom plasmanu sa osvojenih deset medalja.

 • 11:27
  18.5.2019.

  Da je uz veliki rad i strast prema poslu sve moguće, dokazala je Marijana Goranović. Atletičarka iz Nikšića je u tradicionalnom izboru Paraolimpijskog komiteta Crne Gore izabrana za najboljeg sportistu u 2018. godini. Ova uspješna mlada sportistkinja kaže da je invaliditet nikada nije sprječavao da ostvari ono što želi, a jedna je od onih osoba koje vraćaju vjeru u ljude.