Autor: Branko Čupić
Foto: Ilustracija
10:46
4.11.2019.

Džudistima Trebjese 14 medalja na Cetinju

Na međunarodnom džudo turniru "13. novembar" koji je održan na Cetinju džudisti Trebjese osvojili su ukupno 14 medalja.


U konkurenciji oko 380 takmičara iz 33 kluba, takmičari nikšićkog kluba osvojili su jednu zlatnu, šest srebrnih i sedam bronzanih odličja.

Prvo mjesto i zlatnu medalju osvojila je Medina Kerelaj, srebrna odličja pripala su Sofiji Raičević, Sari Šahman, Vuku Roćenoviću, Vanji Nenezić, Milošu Butoroviću i Leontini Zećiri, dok su se bronzanim odličjima okitili Kadir Kerelaj, Muhamed Itaj, Djusa Sejda, Lucija Šundić, Matija Matijašević, Vuk Krstajić i Rajko Čabarkapa.

Ostale vijesti iz kategorije

 • 14:26
  23.5.2020.

  Vrijeme karantina i izolacije zbog koronavirusa možda je najteže padalo sportistima. Nemogućnost da treniraju u normalnim uslovima odrazila se  na formu svih, pa je vođen time naš sugrađanin i fitnes instruktor Ivan Vuletić došao na ideju da krene sa organizovanjem onlajn treninga na daljinu.

 • 08:04
  23.5.2020.

  Na današnji dan, prije tačno deceniju, naši sugrađani i članovi PSD Javorak Marko Blečić, Đorđije Vujičić i Dragutin Šlagi Vujačić, popeli su se na Mont Everest i tako postali prvi Crnogorci koji su osvojili "vrh svijeta".

 • 12:22
  22.5.2020.

  Velike pobjede i brojne medalje izvojevane na borilištima širom svijeta i požrtvovani nastupi crnogorskih sportista u dresu, kimonu ili kapici sa crnogorskim grbom najbolja su potvrda ispravnosti odluke na referendumu, kazao je direktor Karate saveza Dragoljub Fatić.

 • 15:07
  18.5.2020.

  Najuspješnijim sportistima u studentskom sportu dodijeljene su danas stipendije Ministarstva sporta i mladih i Studentskog sportskog saveza. Za osam studenata koji su ostvarili najbolje rezultate opredijeljeno je iz budžeta 8.000 eura za stipendije.