Autor: Branko Čupić
Foto: Privatna arhiva
08:20
14.10.2019.

Kolašin: Fokusu šest, Šampionu četiri medalje

Prethodnog vikenda Kolašin je bio domaćin međunarodnog turnira „Klašinski pobjednik 2019“ na kom su učestvovali i nikšićki klubovi Fokus i Šampion.


Fokus je osvojio ukupno šest medalja, od čega dvije zlatne, dvije srebrne i isto toliko bronzanih.

Prva mjesta i najsjajnija odličja osvojili su Vasilija Bijelović i Dunja Kovačević, srebrnim medaljama su se okitili Lara Šakotić i Anja Nikolić, a bronzani su bili Matija Ivanović i Aleksandar Džoganović.

“Hvala organizatoru na izuzetnom gostoprimstvu i ogromnoj želji da se svi osjećamo kao domaćini, a turnir je po masovnosti i kvalitetu prikazanih borbi bio znatno bolji u odnosu na prošlu godinu. Izdvojio bih nastup Lare Šakotić koja je na svom debitantskom nastupu prikazala ogroman karate potencijal za koji se nadam da ce u budućnosti kroz međunarodne nastupe biti potvrđen”, kazao je trener Karate kluba Fokus Dejan Ivanović.

Takmičarima Karate kluba Šampion pripala su četiri odličja, i to jedno zlatno, jedno srebrno i dvije bronze.

Zlato je osvojila Katarina Vukotić, srebrom se okitila Anastasija Vukotić, dok su bronzana odličja pripala Vuku Radusinoviću i Nemanji Bulajiću.

Ostale vijesti iz kategorije

 • 13:10
  5.6.2020.

  Ekipa Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje Univerziteta Crne Gore novi je šampion u futsalu, uz sve pobjede osvojene tokom Luštica bay Studentske lige Crne Gore u futsalu.

 • 14:30
  31.5.2020.

  Ministarstvo sporta i mladih sufinansiraće do 70 odsto iznosa članarine za djecu koja se bave sportskim aktivnostima u okviru sportskih klubova.

 • 14:26
  23.5.2020.

  Vrijeme karantina i izolacije zbog koronavirusa možda je najteže padalo sportistima. Nemogućnost da treniraju u normalnim uslovima odrazila se  na formu svih, pa je vođen time naš sugrađanin i fitnes instruktor Ivan Vuletić došao na ideju da krene sa organizovanjem onlajn treninga na daljinu.

 • 08:04
  23.5.2020.

  Na današnji dan, prije tačno deceniju, naši sugrađani i članovi PSD Javorak Marko Blečić, Đorđije Vujičić i Dragutin Šlagi Vujačić, popeli su se na Mont Everest i tako postali prvi Crnogorci koji su osvojili "vrh svijeta".