Autor: Branko Čupić
Foto: Privatna arhiva
08:05
3.12.2019.

Podgorica: „Fokusovcima“ 14 medalja

Na jubilarnom 40. po redu internacionalnom karate turniru "Kup oslobođenja Podgorice" takmičari Fokusa osvojli su ukupno 14 medalja.


Članovi nikšićkog kluba su u konkurenciji preko 800 takmičara iz 54 kluba uspjeli da se okite sa šest zlatnih, tri srebrna i pet bronzanih odličja.

Prva mjesta i zlatne medalje pripale su Vasiliji Bijelović, Mateji Pantić, Saši Bojović, Sari Radenković, Anji Nikolić i Lazaru Potpari, srebro su uzeli Lara Šakotić, Vasilisa Čizmović i Balša Nedić, dok su bronzana odličja osvojili Marija Čizmović, Lana Pejović, Aleksa Papić, Matija Ivanović i Luka Marković.

Iz kluba su kazali da će u decembru mjesecu “fokusovci” nastupiti na prvenstvu Balkana u Sloveniji i na turniru u Italiji, dok će posljednja sportska aktivnost za 2019. godinu biti tradicionalno polaganje za učenička i majstorska zvanja (pojaseve).

„Hvala roditeljima na bezrezervnoj posvećenosti i podršci i našoj malenkosti jer druge pomoći, bez obzira na rezultate koji bi bili na ponos i mnogo većim državama, mi nemamo, ali bez obzira na sve nastavljamo da ostvarujemo naše snove”, istakli su iz kluba nakon turnira.

Ostale vijesti iz kategorije