Autor: Branko Čupić
Foto: Privatna arhiva
11:48
8.10.2018.

Podgorica: Karatisti Fokusa osvojili šest medalja

Na II Internacionalnom karate turniru "Kup šampiona", koji je održan u Podgorici, karatisti Fokusa ostvarili su zapažen rezultat osvojivši ukupno šest medalja.


Na takmičenju, koje je organizovao Karate klub "Omladinac", povodom 45 godina postojanja tog kluba, a na kojem se pojavilo oko 850 takmičara iz osam država, karatisti nikšićkog kluba osvojili su jednu zlatnu, jednu srebrnu i četiri bronzane medalje.

Najsjajnijim odličjem okitio se Lazar Potpara, srebro je pripalo Saši Bojoviću, dok su bronzane medalje osvojili Magdalena Potpara, Lazar Kosović, Balša Nedić i Matija Bojić.

“Čestitamo osvajačima medalja, a pohvaljujemo i ostale takmičare koji su pružili svoj trenutni maksimum. Zahvalnost organizatorima turnira na ljubaznosti i profesionalizmu”, istakli su iz Fokusa nakon takmičenja.

Ostale vijesti iz kategorije

 • 19:06
  18.12.2018.

  Najbolja crnogorska atletičarka Slađana Perunović, članica AK “Nikšić” iz Nikšića, 13. put uzastopno pobijedila je na trci “Oslobođenja Podgorice” – Memorijal Veliša Mugoša, dok je u muškoj konkurenciji trijumfovao član ATK “Podgorički maraton” Miloš Dragović ispred desetostrukog pobjednika trke Dragoljuba Koprivice.

 • 08:14
  17.12.2018.

  Nikšić je oduvijek bio grad talentovanih džudista koji su svoj kvalitet potvrđivali na raznim takmičenjima širom Crne Gore, ali i van njenih granica, a jedan od klubova koji već skoro deceniju stvara šampione u ovom sportu je i Džudo klub “Straševina”.

 • 09:09
  11.12.2018.

  Košarkaški klub Sutjeska nastaviće takmičenje u ABA 2 ligi i crnogorskom šampionatu uz još jedno pojačanje novog-starog sponzora, Pivaru „Trebjesa“.

 • 16:14
  10.12.2018.

  U Dubrovniku će od 13. do 16. decembra biti organizovan Međunarodni božićni studentski turnir na kome će učestvovati i košarkaška ekipa sa nikšićkog Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje.