Autor: onogost.me
Foto: Privatna arhiva
10:22
2.12.2019.

Podgorica: Karatistima Šampiona četiri medalje

Na karate turniru "Kup oslobođenja Podgorice" koji je održan juče u našem glavnom gradu, takmičari Šampiona osvojili su ukupno četiri medalje.


U konkurenciji od oko 800 takmičara, karatisti nikšićkog kluba uspješan nastup su krunisali sa tri zlatne i jednom bronzanom medaljom.

Zlatom su se okitile sestre Anastasija i Katarina Vukotić i Dejana Blečić dok je bronzano odličje pripalo Nemanji Bulajiću.

Ostale vijesti iz kategorije

 • 14:30
  31.5.2020.

  Ministarstvo sporta i mladih sufinansiraće do 70 odsto iznosa članarine za djecu koja se bave sportskim aktivnostima u okviru sportskih klubova.

 • 14:26
  23.5.2020.

  Vrijeme karantina i izolacije zbog koronavirusa možda je najteže padalo sportistima. Nemogućnost da treniraju u normalnim uslovima odrazila se  na formu svih, pa je vođen time naš sugrađanin i fitnes instruktor Ivan Vuletić došao na ideju da krene sa organizovanjem onlajn treninga na daljinu.

 • 08:04
  23.5.2020.

  Na današnji dan, prije tačno deceniju, naši sugrađani i članovi PSD Javorak Marko Blečić, Đorđije Vujičić i Dragutin Šlagi Vujačić, popeli su se na Mont Everest i tako postali prvi Crnogorci koji su osvojili "vrh svijeta".

 • 12:22
  22.5.2020.

  Velike pobjede i brojne medalje izvojevane na borilištima širom svijeta i požrtvovani nastupi crnogorskih sportista u dresu, kimonu ili kapici sa crnogorskim grbom najbolja su potvrda ispravnosti odluke na referendumu, kazao je direktor Karate saveza Dragoljub Fatić.