Autor: Branko Čupić
Foto: Privatna arhiva
08:09
7.7.2019.

Srebro i bronza za Andrijanu Šutović i Ivanu Nikolić

Takmičarke Džudo kluba Straševina, Andrijana Šutović i Ivana Nikolić, juče su imale više nego uspješan dan koji su krunisale osvajanjem srebrne i bronzane medalje.


Ivana Nikolić je učestvovala na EJU Kupu, koji se boduje za svjetsku rang listu, gdje je osvajanjem trećeg mjesta još jednom potvrdila da je možda najperspektivnija crnogorska džudistkinja, i koja je nastavila da osvaja medalje na značajnim međunarodnim takmičenjima.

Njena klupska drugarica Andrijana Šutović, nadmetala se na Balkanskom prvenstvu, gdje je nakon tri efektne pobjede došla do srebrne medalje.

Na Balkanskom prvenstvu su učestvovali i Radojičić Ljiljana i Musić Ilija gdje su zabilježili zapažen nastup i pokazali da mogu biti konkurentni za neku od medalja na sljedećem prvenstvu Balkana.

Ostale vijesti iz kategorije

 • 14:26
  23.5.2020.

  Vrijeme karantina i izolacije zbog koronavirusa možda je najteže padalo sportistima. Nemogućnost da treniraju u normalnim uslovima odrazila se  na formu svih, pa je vođen time naš sugrađanin i fitnes instruktor Ivan Vuletić došao na ideju da krene sa organizovanjem onlajn treninga na daljinu.

 • 08:04
  23.5.2020.

  Na današnji dan, prije tačno deceniju, naši sugrađani i članovi PSD Javorak Marko Blečić, Đorđije Vujičić i Dragutin Šlagi Vujačić, popeli su se na Mont Everest i tako postali prvi Crnogorci koji su osvojili "vrh svijeta".

 • 12:22
  22.5.2020.

  Velike pobjede i brojne medalje izvojevane na borilištima širom svijeta i požrtvovani nastupi crnogorskih sportista u dresu, kimonu ili kapici sa crnogorskim grbom najbolja su potvrda ispravnosti odluke na referendumu, kazao je direktor Karate saveza Dragoljub Fatić.

 • 15:07
  18.5.2020.

  Najuspješnijim sportistima u studentskom sportu dodijeljene su danas stipendije Ministarstva sporta i mladih i Studentskog sportskog saveza. Za osam studenata koji su ostvarili najbolje rezultate opredijeljeno je iz budžeta 8.000 eura za stipendije.