Autor: onogost.me
Foto: Privatna arhiva
14:43
6.7.2020.

Takmičenje u street workout & calisthenics disciplinama 13. jula

Gimnastički klub "Montenegro Street Workout", u saradnji sa Ekološkim udruženjem mladih “Zeleni centar”, 13. jula organizovaće peto jubilarno takmičenje u street workout & calisthenics disciplinama u Nikšiću.


Takmičenje će biti održano u na otvorenom prostoru u prvom Street Workout parku koje je izgradilo Ekološko udruženje mladih "Zeleni centar", uz poštovanje svih smjernicama za normalizaciju sportskih aktivnosti koje je Institut za javno zdravlje pripremio u saradnji sa Nacionalnim koordinacionim tijelom za zarazne bolesti, a tiču se sporta i rekreacije.

Početak je u 11h.

“Glavni cilj takmičenja je promocija Calisthenics treniranja i zbog toga najviše pažnje se daje vježbama sa ponavljanjima (zgibovi, propadanje na razboju i trbušnjaci za djevojke) kako bi se mogli prijaviti, aktivirati i motivisati mladi da se bave ovom vrstom sporta, a takođe tu je i neizostavna i najatraktivnija disciplina freestyle”, navode organizatori.

Ovogodišnje takmičenje obuhvata discipline: zgibovi, propadanje na razboju, trbušnjaci za djevojke, zgibovi za veterane i freestyle (slobodni stil).

Prijave se salju do 12. jula na mail [email protected] ili u inbox Facebook stranice Ekološko udruženje mladih " Zeleni centar"

“Od podataka za takmičenje potrebno je poslati: ime i prezime, datum rođenja, grad, kontakt telefon i discipline u kojima bi se takmičili”, objašnjavaju organizatori.

Tačnu lokaciju Prvog Street Workout & Calisthenics parka u Nikšiću možete pronaći na OVOM linku.

Ostale vijesti iz kategorije