Autor: onogost.me
Foto: Džudo klub Straševina
09:22
23.5.2022.

"Trofej Zvornika": Andrijana Šutović najbolja kadetkinja

Na međunarodnom džudo turniru "Trofej Zvornika" koji je okupio oko 800 takmičara, iz više od 60 klubova, takmičari Straševine osvojili su tri medalje, jednu zlatnu i dvije srebrne.


Andrijana Šutović osvojila je zlatnu medalju u konkurenciji kadetkinja (-52kg). Ona je bila superiorna u svojoj kategoriji, pobjedivši četiri meča, maksimalnim poenom i iponom.

Njen sjajan nastup doveo je do toga da Andrijana bude proglašena za najbolju kadetkinju na turniru.

Filip Kilibarda osvojio je srebrnu medalju u konkurenciji kadeta (-66kg). Imao je četiri meča, od čega je tri završio efektnim iponom i tako ušao u finale, gdje je posle odlične borbe, ipak bio poražen.

Danilo Backović je osvojio srebrnu medalju u konkurenciji kadeta (-60kg). Sa tri sjajne pobjede, iponom, plasirao se u finale, gdje je posle, takođe sjajne, neizvjesne borbe, ipak poražen.

Ostale vijesti iz kategorije

 • 08:25
  3.7.2022.

  Gimnastički klub "Montenegro Street Workout" u saradnji sa Ekološkim udruženjem mladih "Zeleni centar", a uz podršku partnera, 13. jula organizuje sedmo takmičenje u street workout & calisthenics disciplinama.

 • 08:25
  24.6.2022.

  Na rekreativnom višeboju u Sutomoru, u organizaciji Nacionalnog Saveza za sport i rekreaciju, veterani Nikšića osvojili su 24 medalje - 11 zlatnih, sedam srebrnih i šest bronzanih.

 • 09:15
  21.6.2022.

  Nikšićanin Aleksa Maliković, član triatlon klub Anderba, zauzeo je drugo mjesto u disciplini Supersprint Aquathlon (plivanje i trčanje) na 4. Luštica Bay Aquathlon trci, koja je održana u Tivtu.

 • 10:44
  20.6.2022.

  Talenat, upornost i disciplina karakteristike su uspješnih pojedinaca. Upravo te tri osobine odlikuju sestre Šutović, Andrijanu i Katarinu, koje pored odličnog uspjeha u školi, nižu i zapažene sportske rezultate.