Informacije o vremenu su trenutno nedostupne.

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Večeras na Trgu slobode Sport fest

page_fest
  • Autor onogost.me
  • 12.09.2015. u 05:35

Sport fest, sportsko - zabavna manifestacija, šesta po redu, održaće se večeras na gradskom trgu sa početkom u 18 časova.  

U organizaciji CKM-a, ovogodišnji festival održava se pod motom: "Bavi se sportom, igraj za Crnu Goru" i namijenjen je prvenstveno za učenike osnovnih škola i predškolskih ustanova, kako bi se upoznali sa sportskim disciplinama i kod njih probudila zainteresovanost da se bave nekim od sportova. Planirana su takmičenja revijalnog karaktera na otvorenom prostoru u centru grada.

Promoter ovogodišnjeg "Sport fest"-a je mladi nikšićki džudista Nikola Gušić.

Na Trgu će biti postavljene strunjače za džudo i karate, kao i prethodnih godina. Po prvi put će biti organizovano takmičenje u duatlonu. U sklopu "Sport festa" biće organizovani atletski miting i biciklistička trka kroz cijeli grad, turniri u malom fudbalu, rukometu, te takmičenja u odbojci, šahu, tenisu, kao i posebna takmičenja za djecu predškolskog uzrasta. U sklopu "Sport festa" biće izvršena prezentacija aerobika i plesa u kojoj će učešće moći da uzmu svi građani, bez obzira na starosno doba. 
U muzičko-zabavnom dijelu programa učestvovaće Ismail Delija, biće organizovan "Bedem fest party",a biće priređen i koncert grupe "Osvajači".

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Tradicionalni međunarodni turnir Kup Nikšića, koji će okupiti više od 400 takmičara i 30 klubova iz država regiona, biće održan u subotu, saopštio je organizator manifestacije, Karate klub Onogošt.
Nikšićanin Aleksa Maliković zauzeo je drugo mjesto na međunarodnoj trci na 10.000 metara, koja je održana u Puli u Hrvatskoj.