Autor: onogost.me
Foto: KK Onogošt
14:44
18.5.2022.

Za takmičare Onogošta osam medalja na Prvenstvu Crne Gore

Na Prvenstvu Crne Gore za poletarce, pionire i nade koje je u subotu održano u Nikšiću, KK Onogošt osvojio je pet medalja.


Zlatna medalja i titula prvaka Crne Gore pripala je Vučković Sofiji.

Srebrna medalja i titula vice šampiona Crne Gore pripala je Krulanović Stefanu, dok su bronzane medalje osvojili Krulanović Uroš, Bajović Vuk i Jakšić Aleksa.

“Čestitke osvajačima medalja koji su sa ovim stekli pravo učešća na Balkanskom prvenstvu za djecu koje se održava u Beogradu, od 3. do 5. juna ove godine”, naveli su iz KK Onogošt.

Dan kasnije održano je Prvenstvo Crne Gore za kadete, juniore i U21, a takmičari kluba i ovaj put bili uspješni osvojivši tri medalje.

Srebrna medalja i titula vice šampiona Crne Gore pripala je Bozić Kristijanu (U21), a bronzane medalje su osvojili Tanović Matija (U21) i Sudžum Luka (kadet).

“Sve čestitke osvajačima medalja i treneru Mršić Bracu”, dodali su iz nikšićkog kluba.

Ostale vijesti iz kategorije

 • 08:25
  3.7.2022.

  Gimnastički klub "Montenegro Street Workout" u saradnji sa Ekološkim udruženjem mladih "Zeleni centar", a uz podršku partnera, 13. jula organizuje sedmo takmičenje u street workout & calisthenics disciplinama.

 • 08:25
  24.6.2022.

  Na rekreativnom višeboju u Sutomoru, u organizaciji Nacionalnog Saveza za sport i rekreaciju, veterani Nikšića osvojili su 24 medalje - 11 zlatnih, sedam srebrnih i šest bronzanih.

 • 09:15
  21.6.2022.

  Nikšićanin Aleksa Maliković, član triatlon klub Anderba, zauzeo je drugo mjesto u disciplini Supersprint Aquathlon (plivanje i trčanje) na 4. Luštica Bay Aquathlon trci, koja je održana u Tivtu.

 • 10:44
  20.6.2022.

  Talenat, upornost i disciplina karakteristike su uspješnih pojedinaca. Upravo te tri osobine odlikuju sestre Šutović, Andrijanu i Katarinu, koje pored odličnog uspjeha u školi, nižu i zapažene sportske rezultate.