Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Crna Gora nakon preokreta potopila Hrvatsku i osvojila bronzu

lex_2406
Aleksandra Krupanič
  • Autor onogost.me
  • 26.01.2020. u 17:34

"Ajkule" su po prvi put osvojile bronzu. Crnogorska vaterpolo reprezentacija završila je nastup na Evropskom prvenstvu na trećoj poziciji nakon što je danas u borbi za bronzu savladala Hrvatsku rezultatom.10:9.

Izabranici Vladimira Gojkovića nakon preokreta su salvladali “barakude” i tako im se revanširali za poraz u grupnoj fazi.

Hrvati su prva dva gola postigli sa peterca a oba puta strijelac je bio Jokovića, da bi potom Ivović postigao prvi gol za Crnu Goru, a do kraja prve četvrtine još jedna lopta je završila u našoj mreži.

Nadu “ajkulama” da mogu do izjednačenja dao je Drašković sjajnim golom, koji je tako smanjio na 3:2. Imali smo nakon toga tri sjajne prilike u jednom napadu, ali je ostao rezultat nepromijenjen. Do kraja drugog dijela igre hrvatski vaterpolisti pogađaju četiri puta, a naši samo jednom, pa se na pauzu odlazi sa rezultatom 7:3.

Mnogo bolja igra izabranika Vladimira Gojkovića viđena je u trećoj četvrtini. Prvi je pogodio Ivović, zatim je uzvratio Vrlić, a onda serija “ajkula” od 3:0 (Drašković, Ivović, Brguljan) dovodi nas na samo gol zaostatka pred posljednji dio igre (8:7).

A onda četvrta četvrtina donosi potpunu dramu. Crna Gora postiže tri gola, a prima samo jedan i potpunim preokretom dolazi do uspjeha.

 

 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Mlada fudbalska reprezentacija Crne Gore poražena je od Finske 1:2 u petom kolu grupe E, kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.