Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Crna Gora slavi Šćepanovića, “ajkule” preko peteraca do polufinala Olimpijskih igara

13664762_950907828355452_1582544468_n_0_0_1_0
Marija Vujović
  • Autor onogost.me
  • 16.08.2016. u 15:24

Opet su "ajkule" u polufinalu Olimpijskih igara. Opet je medalja nadohvat ruke, ali sudeći po karakteru ovog tima teško da će im ovog puta izmaći. U dramatičnom meču i poslije penal serije Crna Gora je savladala Mađarsku i izborila prolaz u polufinale.

Ajkule su prve došle do vođstva kada je pogodio Draško Brguljan da bi potom Ivović pogodio za 2:1 što je bio i konačan rezultat prve četvrtine

U drugoj četvrtini još bolja igra naših vaterpolista predvođenih sjajnim Šćepanovićem na golu pa se na odmor odlazi sa dva gola prednosti za izabranike Vladimira Gojkovića.

Golovima Paskovića, Klikovca i Darka Brguljana “ajkule” su nastavile da pune mrežu Mađara i u trećem dijelu, pa osam minuta prije kraja vodimo 8:6.

U poslednjem dijelu igre Mađari su preuzeli inicijativu i uspijevaju da nadoknade vođstvo, iako su “ajkule”sredinom poslednje četvrtineprokockale šansu da sa dva igrala više stave tačku na meč u regularnom dijelu meča.

Uslijedili su peterci za infarkt u kojima je maestralni Šćepanović Crnu Goru odveo u treće polufinale Olimpijskih igara.

Samo hrabro “ajkule”!

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Prvi dan na Olimpijskim igrama u Parizu donosi mnogo zanimljivih događaja, ali i prvi meč naših predstavnika.
Malo je falilo da ženska pionirska reprezentacija Crne Gore pobijedi selekciju Srbije, međutim nakon velike borbe i pet odigranih setova, komšije su slavile 3:2 (20:25, 26:24, 25:18, 26:28, 17:15) u trećoj utakmici U16 Balkanskog prvenstva u Sofiji.