Autor: onogost.me
Foto: FSCG
19:07
21.2.2020.

Drašković odabrao za mečeve sa BiH, na spisku i Milan Radović iz Sutjeske

Selektor kadetske reprezentacije Crne Gore Slobodan Drašković objavio je spisak igrača na koje računa za prijateljski dvomeč sa Bosnom i Hercegovinom.


Na Draškovićevom spisku nalaze se 22 igrača - golmani: Nikola Ivezić (Podgorica), Filip Domazetović (Budućnost); odbrana: Nikola Vukotić, Viktor Roganović (Budućnost), Nemanja Božović (Podgorica), Milan Radović (Sutjeska), Milun Joković (Kom), Todor Šekularac (Jedinstvo); vezni red: Jovan Dašić, Damjan Mugoša, Aleksa Ćetković (Budućnost), Andrej Bajović, Dušan Vuković (Podgorica), Eldin Rastoder (Mec, Francuska), Elvin Marseni (Sankt Galen, Švajcarska), Ognjen Đinović (Zeta), Marko Vujačić, Sava Milić (Titograd), Jasmin Babačić (Mondelarž, Luksemburg); napad: Lazar Mijović (Budućnost), Ognjen Bakić (Olimpija, Slovenija), Filip Tmušić (Lovćen).

Duelu sa ,,zmajevima“, koji će biti dio priprema za nastup u elitnoj rundi kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, igraju se 25. od 14:30 časova i 27. marta od 11 časova. Obje utakmice igraće se na Trening kampu FSCG.

Ostale vijesti iz kategorije

 • 15:08
  28.3.2020.

  Iz Španije nam se javio i naš sugrađanin i reprezentativac Mile Mijušković koji se nalazi u Santanderu gdje brani boje Sinfina.

 • 14:09
  28.3.2020.

  Crnogorski paraolimpijci, kao i do sada, spremno će dočekati sve nove izazove, novi termin Paraolimpijskih igara (POI) i ostalih velikih takmičenja, eventulane dopune i izmjene kvalifikacionog momenta, kazao je predsjednik Paraolimpijskog komiteta (POK) Igor Tomić.

 • 08:14
  24.3.2020.

  Našeg sugrađanina i rukometnog reprezentativca Branka Vujovića situacija sa koronavirusom zatekla je u Poljskoj gdje igra za RK Vive Kjelce.

 • 08:53
  16.3.2020.

  U trenutku kada sportska borilišta u svijetu postaju sve praznija i praznija iz razloga dobro poznatog cijelom svijetu i kada je pitanje kada će se sportska planeta ponovo “zavrtjeti“ punom snagom, naš bokserski tim doživio je “nokaut”, a da se nije ni pojavio u ring.