Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Drašković odabrao za mečeve sa BiH, na spisku i Milan Radović iz Sutjeske

0000004032_1050_624_cut
FSCG
  • Autor onogost.me
  • 21.02.2020. u 18:07

Selektor kadetske reprezentacije Crne Gore Slobodan Drašković objavio je spisak igrača na koje računa za prijateljski dvomeč sa Bosnom i Hercegovinom.

Na Draškovićevom spisku nalaze se 22 igrača – golmani: Nikola Ivezić (Podgorica), Filip Domazetović (Budućnost); odbrana: Nikola Vukotić, Viktor Roganović (Budućnost), Nemanja Božović (Podgorica), Milan Radović (Sutjeska), Milun Joković (Kom), Todor Šekularac (Jedinstvo); vezni red: Jovan Dašić, Damjan Mugoša, Aleksa Ćetković (Budućnost), Andrej Bajović, Dušan Vuković (Podgorica), Eldin Rastoder (Mec, Francuska), Elvin Marseni (Sankt Galen, Švajcarska), Ognjen Đinović (Zeta), Marko Vujačić, Sava Milić (Titograd), Jasmin Babačić (Mondelarž, Luksemburg); napad: Lazar Mijović (Budućnost), Ognjen Bakić (Olimpija, Slovenija), Filip Tmušić (Lovćen).

Duelu sa ,,zmajevima“, koji će biti dio priprema za nastup u elitnoj rundi kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, igraju se 25. od 14:30 časova i 27. marta od 11 časova. Obje utakmice igraće se na Trening kampu FSCG.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Selektor ženske U20 odbojkaške reprezentacije Crne Gore, Mladen Miladinović, odredio je spisak igračica za pripreme pred nastavak kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, u kojima će selekcija igračica rođenih 2005. i kasnije igrati u grupi D drugog kruga kvalifikacija, u Litvaniji, sa domaćinom i selekcijama Slovenije i Češke.
Golbal reprezentacija Crne Gore učestvuje od 14. do 17. marta uučestvuje marta na ,,VANDA Kupu nacija", koji se tradicionalno održava u Berlinu.