Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Dubljević: Teška je grupa, ali ne nosimo bijelu zastavu

KSCG
  • Autor onogost.me
  • 31.08.2022. u 19:31
Kapiten crnogorske košarkaške reprezentacije Bojan Dubljević kazao je je danas na pres konferenciji da je ponosan što je kapiten svojim saigračima, kao i da će Crna Gora da se bori sa svima.

“Došli smo ovdje da se borimo i da pokažemo svima da možemo da igramo sa svakim. Teška je grupa ali ne nosimo bijeli zastavu. Imamo sjajnu atmosferu, trenirali smo i spremali smo se za ovo i jedva čekamo da krene prvenstvo”, kazao je košarkaš Valensije.

On je dodao i da smatra da je ovo sigurno najjače prvenstvo u posljednjih 15 godina.

“Ovo je moje četvrto evropsko prvenstvo. Ponosan sam što sam ovdje, što sam kapiten ovom timu. Nemamo zvijezde u timu, ali smo već pokazali da možemo da se borimo sa najvećima. Pokazaćemo svima da smo zaslužili što smo ovdje, i da ćemo da se borimo”, kazao je popularni Dubi.

Izvor: rtcg.me

    ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

    Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

    Ostavi komentar

    Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

    Povezani članci

    Ligaški dio takmičenja u Prvoj košarkaškoj ligi završen je sinoć pobjedom Podgorice na gostovanju Kotoru 69:65. Na taj način, ovaj dio prvenstva sa najboljim skorom završili su Podgorica i Sutjeska, koji su na taj način osigurali vizu za ABA 2 ligu naredne sezone i mjesto u baražu za plej-of.