Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Nemoćni “sokoli”, Mitrović donio pobjedu Srbiji

43640543_1023977164448841_8215613013739175936_n
Branko Čupić
  • Autor onogost.me
  • 11.10.2018. u 20:41

U ne baš sjajnoj fudbalskoj predstavi, koju je međutim pratio fenomenalan ambijent na tribinama, Crna Gora je poražena od Srbije sa 0:2 u utakmici 3. kola Lige nacija.

U prvih 45 minuta Srbija je imala inicijativu i uspjela da stvori veći broj prilika, dok su “sokoli” sa druge strane imali par poluprilika, ali nijesu uspijevali da konkretnije zaprijete golu gostiju. Jedini gol postignut je u 20. minutu iz penala koji je realizovao Mitrović, a nekoliko minuta kasnije najbolju priliku u ovom dijelu igre imao je Tadić, ali nije uspio poslati loptu u gol.

U drugom poluvremenu Crna Gora je krenula konkretnije pokušavajući prije svega preko Bećiraja, ali je sve nade “sokola”, da mogu do remija, ugasio Mitrović svojim drugim golom u 81. minutu.

Ovaj dio igre obilježilo je i isključenje selektora Crne Gore Ljubiše Tumbakovića zbog prigovora nakon žutog kartona koji je zaradio Janković.

Crna Gora je imala šansu preko Mugoše u finišu meča da ublaži poraz, ali je njegov šut završio pored gola. 

Srbija je prva na tabeli sa 7 bodova, dva manje imaju Rumuni, a Crna Gora je treća sa 4, Litvanci su bez bodova. 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Na Evropskom prvenstvu krajem godine, rukometašice Crne Gore igraće u grupi sa Rumunijom, Češkom i Srbijom, odlučeno je na žrijebu u Beču. Šampionat će se igrati od 28. novembra do 15. decembra u Austriji, Mađarskoj i Švajcarskoj.
Snove o četvrtom uzastopnom učešću na olimpijskim igrama Crnoj Gori je raspršio čovjek koji nam je donio jedino odličje sa najveće smotre svjetskog sporta - tim Bojane Popović je u direktnom obračunu za odlazak u Pariz poražen od Slovenije Dragana Adžića 26:30, pa će niz učešća "lavica" na OI stati na tri, a "dežela" prvi put u istoriji biti dio elite.