Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Pionirska reprezentacija Crne Gore poražena od Hrvatske

pioniri_s_opremom
KSCG
  • Autor onogost.me
  • 20.08.2019. u 07:32

Pionirska košarkaška reprezentacija Crne Gore poražena je sinoć u Daruvaru od vršnjaka iz Hrvatske u pripremnom meču za turnir ''Slovenia ball'', rezultatom 83:67.

‘Crveni” su prvu dionicu zaključili sa 9 poena minusa (24:15), da bi u drugoj uspjeli da smanje zaostatak i na odmor pođu sa 5 poena minusa (42:37).

Neparne četvrtine su večeras pripale domaćinu, koji je i u trećoj bio bolji rival, pa je do 30. minuta povisio vođstvo za 7 poena (65:53).

Uspjeli su Marojevićevi puleni u posljednjoj dionici da priđu na samo posjed zaostatka parcijalom 3:13 (68:66), ali su Hrvati u posljednjih pet minuta konsolidovali redove, dozvolili našim momcima samo poen, a postigli ih 15 i trijumfovali rezultatom 83:67.

Najefikasniji među ”crvenima” bili su Radulović sa 15, Kosović sa 12 i Rakočević sa 11 poena, a ostale koševe su postigli: Janičić 8, Gardašević i Sudar po 6, Stanković 3, Brajović, Vujović i Mirotić po 2.

U timu pobjednika istakao se Pavin sa 23 koša.

Isti rivali snage će osmjeriti sjutra veče, takođe u 19 časova.

Turnir ”Slovenia ball”, koji se smatra nezvaničnim prvenstvom Evrope za pionirski uzrast, počinje u Slovanj Gradecu 22. avguusta.

 

izvor: Fos Media

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Selektor ženske U20 odbojkaške reprezentacije Crne Gore, Mladen Miladinović, odredio je spisak igračica za pripreme pred nastavak kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, u kojima će selekcija igračica rođenih 2005. i kasnije igrati u grupi D drugog kruga kvalifikacija, u Litvaniji, sa domaćinom i selekcijama Slovenije i Češke.
Golbal reprezentacija Crne Gore učestvuje od 14. do 17. marta uučestvuje marta na ,,VANDA Kupu nacija", koji se tradicionalno održava u Berlinu.