Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Pirova pobjeda “sokolića” kraj Bistrice

14610627_10207369608174079_1698865954_n
Darko Bulatović
  • Autor onogost.me
  • 07.10.2016. u 18:55

Mlada fudbalska reprezentacija Crne Gore savladala je večeras na stadionu kraj Bistrice vršnjake iz Belgije rezultatom 3:0 u poslednjem kvalfikacionom meču za odlazak na Evropsko prvenstvo.

U susretu bez rezultatskog značaja za našu selekciju, jer su "sokolići" još ranije izgubili šanse da se plasiraju na Evropsko prvenstvo, izabranici Mojaša Radonjića su ubjedljivo savladali jednu od boljih mladih selekcija na Starom kontinentu.

U pirovoj pobjedi domaće selekcije blistala su i dvojica naših sugrađana. Vladimir Jovović i Nebojša Kosović koji su vodili glavnu riječ na terenu na kojem su stasali kao igrači.   

Vođstvo reprezentaciji Crne Gore donio je upravo Jovović u 17. minutu golom koji je postigao nakon asistencije Marka Jankovića.  Strijelac prvog bio je asistent kod drugog gola, kada je mrežu Belgijanaca pogodio Aleksandar Boljević u 26. minutu igre. Isti igrač je i desetak minuta kanije ponovo natjerao golmana gostiju Roefa da vadi loptu iz mreže, a ovoga puta je asistent bio igrač Partizana Kosović. Sa ovim rezultatom se otišlo na odmor, dok su u drugom poluvremenu mreže mirovale.

Ovo je bio poslednji meč za "sokoliće" u kvalifikacijama, u kojima su i pored dobrih partija osvojili treću poziciju u grupi iza Češke i Belgije, sa skorom od 4 pobjede, 4 remija i 2 poraza, uz gol razliku 13 datih i 11 primljenih golova.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Iako su izuzetno oslabljeni neigranjem osam igrača koji su bili planirani, košarkaši Crne Gore su ipak morali da prikažu mnogo više na startu "Akropolis kupa". Tim Boška Radovića je bio potpuno nemoćan protiv Grčke, bez ikakve ideje kako da probije odbranu rivala, zbog čega je izgubio 86:57.
Mlada ženska košarkaška reprezentacija Crne Gore poražena je večeras od Srbije 74:50 (21:14, 19:17, 19:11, 15:8) u prijateljskoj utakmici na Zlatiboru.