Autor: onogost.me
Foto: OSCG
10:01
14.9.2019.

Protiv Holanđana nije išlo, biće bolje sa Estonijom

Selektor odbojkaške reprezentacije Crne Gore Veljko Bašić svjestan je da ekipa nije bila na očekivanom nivou u susretu sa Holandijom i nada se da će to biti slučaj u današnjem meču protiv Estonije.


“Crveni” su u debitantskom nastupu na Evropskog prvenstvu izgubili od “lala” maksimalnim rezultatom, a ni u jednom setu naš nacionalni tim nije bio previše opasan.

“Očekivali smo jednu tešku utakmicu. Znali smo da Holandija ima izvanredne servere, što se i pokazalo. Na drugoj strani, nas servis nije služio, možda smo bili previše pod stresom, ali ovo je neka naša realnost. Aziz je bio nerješiva enigma, nakon njegovih serivsa nijesmo uspijevali da organizujemo napad”, kazao je Bašić.

Slijedi meč sa Estonijom, koja je Poljacima na startu uzela jedan set.

“Estonci su protiv Poljaka pokazali kvalitet. Izuzetno su fizički pripremljeni, igraju na snagu. Biće težak meč, uostalom kao i svi ostali. Naša grupa je daleko najjača na EP. Sigurno ćemo bolje servirati, da neće biti stresa. Očekujem bolji rezultat i bolju igru, pošteniju…”, dodao je selektor.

Vojin Ćaćić smatra da je loš servis kumovao ubjedljivom porazu od Holandije.

“Odigrali smo u grču i stisnuto. Taktika nam je bila da ih napadnemo servisom, ali servis nije išao, pa je rezultat ovakav. Okrećemo se već meču sa Estonijom, nadam se boljoj igri”, zaključio  je Ćaćić.

 

Izvor: cdm.me

Ostale vijesti iz kategorije