Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

“Sokolići” poraženi u Skoplju

0000004420_1050_624_cut
FSCG
  • Autor onogost.me
  • 11.03.2020. u 07:30

Mlađa kadetska reprezentacija Crne Gore poražena je u prijateljskom odmjeravanju snaga od vršnjaka iz Sjeverne Makedonije rezultatom 4:1.

Izabranike Slobodana Draškovića u poraz su odvele greške u defanzivi koje su Makedonci znali da iskoriste i postignu četiri pogotka.

Domaći igrači došli su do prednosti u 36. minutu iz slobodnog udarca dosuđenog nakon igre rukom. Direktan udarac Stojanovskog sa ivice kaznenog prostora završio je iza leđa čuvara naše mreže.

Nakon pet minuta igre u nastavku Makedonci su duplirali prednost – mrežu naše selekcije zatresao je Mateo Sofijanoski.

„Sokoli“ su na drugi pogodak protivnika odgovorili veoma brzo i već u 55. minutu smanjili zaostatak. Lijepu akciju i prodor Stanišića po desnoj strani u pogodak je pretvorio Globarević. Već u sljedećem napadu Draškovićevi izabranici mogli su do izjednačenja ali Pešukić nije iskoristio priliku koja mu se ukazala.

Makedonci do trećeg pogotka dolaze u 65. minutu zahvaljujući Eleziju koji je pogodio sa desetak metara, da bi u 81. minutu Gudžufi nakon solo prodora postavio konačan rezultat susreta.

“Kada se naprave kardinalne greške u odbrani poraz je neminovan. Na osnovu viđenog na terenu smatram da je ovako ubjedljiv poraz nezaslužen ali nismo mogli ostvariti bolji rezultat sa velikim greškama koje smo napravili. Nažalost ovakve greške nam se ne dešavaju po prvi i moramo se potruditi da ih otklonimo u drugoj utakmici”, rekao je selektor Drašković. 

Isti rivali odigraće revanš meč u četvrtak, 12. marta 2020. godine.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Mlada fudbalska reprezentacija Crne Gore poražena je od Finske 1:2 u petom kolu grupe E, kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.