Autor: Branko Čupić
Foto: Privatna arhiva
12:04
10.3.2020.

Vujović: Neće biti lako, važno je da u prvoj utakmici napravimo rezultat

Naši najbolji rukometaši u baražu za odlazak na Svjetsko prvenstvo igraće protiv reprezentacije Češke.


Reprezentativac Crne Gore i naš sugrađanin Filip Vujović kazao je za naš portal da je zadovoljan žrijebom.

"Može se reći da smo imali sreće na žrijebu što nas je zapala Češka, ekipa sa kojom neće biti lako, ali sa kojom može da se igra i nadamo se prolazu na Svjetsko prvenstvo. Najvažnije će biti da se napravi dobar rezultat u prvoj utakmici u gostima i da onda u revanšu pred domaćom publikom, i sa dobrom igrom i dobrom atmosferom, izborimo plasman na završni turnir, a naš osnovni cilj i jeste da nastavimo u kontinuitetu da učestvujemo na velikim takmičenjima", kazao nam je Vujović koji je pružao sjajne igre na Evropskom šampionatu ove zime i tako pokazao da će biti okosnica reprezentacije u narednim godinama.

Prvi meč baraža za odlazak na Svjetsko prvenstvo igra se u Češkoj od 5. do 7. juna, revanš je od 9. do 11. juna u Crnoj Gori.

Ostale vijesti iz kategorije

 • 15:08
  28.3.2020.

  Iz Španije nam se javio i naš sugrađanin i reprezentativac Mile Mijušković koji se nalazi u Santanderu gdje brani boje Sinfina.

 • 14:09
  28.3.2020.

  Crnogorski paraolimpijci, kao i do sada, spremno će dočekati sve nove izazove, novi termin Paraolimpijskih igara (POI) i ostalih velikih takmičenja, eventulane dopune i izmjene kvalifikacionog momenta, kazao je predsjednik Paraolimpijskog komiteta (POK) Igor Tomić.

 • 08:14
  24.3.2020.

  Našeg sugrađanina i rukometnog reprezentativca Branka Vujovića situacija sa koronavirusom zatekla je u Poljskoj gdje igra za RK Vive Kjelce.

 • 08:53
  16.3.2020.

  U trenutku kada sportska borilišta u svijetu postaju sve praznija i praznija iz razloga dobro poznatog cijelom svijetu i kada je pitanje kada će se sportska planeta ponovo “zavrtjeti“ punom snagom, naš bokserski tim doživio je “nokaut”, a da se nije ni pojavio u ring.