Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Vujović za Onogošt: Nisam iznenađen, borili smo se za ovo

viber_image_2022-01-18_07-49-31-090
hfmontenegro/instagram
  • Autor onogost.me
  • 17.01.2022. u 23:29

Muška rukometna reprezentacija Crne Gore plasirala se među 12 najboljih selekcija na Evropskom prvenstvu. U tri meča grupne faze šampionata "lavovi" su ostvarili dvije pobjede i poraz, a jedan od najboljih igrača u svakom susretu bio je Nikšićanin Branko Vujović. 

Desni bek je u sinoćnjem, odlučujem meču za prolaz dalje bio najefikasniji igrač meča sa devet postignutih golova. Za portal Onogošt, Vujović je istakao da je ekipa zaslužila prolaz dalje.

“Presrećan sam i preponosan na ove momke. Samo nisam iznenađen, jer smo se borili za ovo, prolili mnogo znoja i prošli trnovit put”, jasan je Vujović.

Svi rivali u narednoj fazi takmičenja nijesu poznati. Sada je već izvjesno da će igrati protiv Francuske, Hrvatske, Islanda, dok se četvrti protivnik traži između Mađarske i Holandije.

Vujović je na kraju poručio da će se boriti u svakom susretu ko god od rivala bude na protivničkoj polovini terena. 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Na Evropskom prvenstvu krajem godine, rukometašice Crne Gore igraće u grupi sa Rumunijom, Češkom i Srbijom, odlučeno je na žrijebu u Beču. Šampionat će se igrati od 28. novembra do 15. decembra u Austriji, Mađarskoj i Švajcarskoj.
Snove o četvrtom uzastopnom učešću na olimpijskim igrama Crnoj Gori je raspršio čovjek koji nam je donio jedino odličje sa najveće smotre svjetskog sporta - tim Bojane Popović je u direktnom obračunu za odlazak u Pariz poražen od Slovenije Dragana Adžića 26:30, pa će niz učešća "lavica" na OI stati na tri, a "dežela" prvi put u istoriji biti dio elite.