Autor: onogost.me
Foto: RK Trebjesa
08:54
20.7.2021.

Blečićeva na jednogodišnju pozajmicu u RK Hadžići

Dugogodišnja kapitenka i srednji bek RK Trebjesa Sara Blečić nova je igračica RK Hadžići, saopšteno je iz nikšićkog kluba.


Blečićeva je prošla sve mlađe selekcije RK Trebjesa, a u prvoj ženskoj ligi bila je jedan od najboljih igračica i strijelaca.

“Veliki je spisak nagrada i priznanja koja je Sara prošla sa klubom, a svakako najveća je nagrada za najbolju rukometašicu Nikšića . U novi klub Sara odlazi na jednogodišnju pozajmicu (uz mogućnost produženja), a najveći motiv su joj svakako međunarodne utakmice u okviru EHF kupa i borba za titulu prvaka BIH . Srećno Saro!!!”, saopštili su iz RK Trebjesa.

Ostale vijesti iz kategorije

 • 12:15
  28.7.2021.

  Nakon Elene Tomić još jedna rukometašica napušta rukometni klub "Lavalea". Riječ je o Nataši Ćorović, još jednoj djevojci iz prve generacije Kluba, generacije 98.

 • 07:45
  22.7.2021.

  Doskorašnja rukometašica Levalee, Elena Tomić potpisala je ugovor sa francuskim BSM Montlucon, saopštili su iz nikšićkog kluba. Nakon deset godina provedenih u dresu "kanarinki", u kojem je i napravila prve rukometne korake, mladoj Nikšićanki će ovo biti prvi transfer i odlazak iz matičnog tima.

 • 08:02
  17.7.2021.

  Rukometni klub (RK) Trebjesa obilježio je juče osam godina postojanja. Kako su istakli iz kluba, uvijek se rado sjete prve generacije djevojčica i dječaka, trenera i članova uprave. 

 • 07:45
  23.6.2021.

  Golman crnogorske rukometne reprezentacije, Nikšićanin, Mile Mijušković produžio je saradnju sa španskom ekipom Club Balonmano Burgos na još godinu.