Drugo mjesto za Levaleu u Goraždu

14407511_10205764942803122_972955284_n
  • Autor onogost.me
  • 19.09.2016. u 14:39

Rukometašice Levalee 2010 su i ove godine učestvovale na tradicionalnom međunarodnom memorijalnom turniru "Mevzeta Perla - Balja"  u Goraždu, gdje su poražene u finalu.

Domaće rukometašice su uspjele da slave rezultatom 23:21 (10:9), pa nikšićki klub nije uspio da odbrani trofej od prošle godine.

Iako su “kanarinke”  pružile dobru igru, u klubu smatraju da to nije bilo dovoljno, jer su sudije pomogle domaćoj ekipi da trijumfuje.

“I ako je stav svih učesnika turnira, da smo igrali najbolji rukomet, to nije bilo dovoljno, jer smo oštećeni od djelioca pravde. Devojke inače funkcionišu fantastično, i pružile su maksimum na terenu. “, ističe trener, Dragan Đurđevac.

Ljude u klubu hrabri činjenica da se tek počelo sa nadograđivanjem forme, a priznanje na turniru je dobila i kapiten Nataša Ćorović, koja je izabrana za najbolju igračicu turnira.

Ekipu Levalee očekuje još jedan jak turnir krajem sedmice, koji se održava u Bosni i Hercegovini.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Lijevi bek francuskog Bresta i crnogorske reprezentacije, Đurđina Jauković, pokidala je prednje ukrštene ligamente koljena koje je operisala prije dvije godine.