Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Nikšićanka Elena Tomić o njenom rukometnom angažmanu u Francuskoj

elena_tomic_rukometasica
Privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 16.01.2022. u 07:51

Prošlo je pet mjeseci od kako je rukometašica Elena Tomić potpisala ugovor sa francuskim BSM Montlucon. 

Odlično se snašla u novoj sredini, brzo se prilagodila, a kako je istakla u razgovoru za portal Onogošt, ima jasan cilj, da pokaže kvalitet i rukometni potencijal koji posjeduje.

„Zaista sam zahvalan svim ljudima u klubu kao i saigračicama, koji su tu od prvog dana za mene, pomažu mi kako na terenu tako i van njega. Kada sam dolazila znala sam sta hoću, cilj mi je bio da se dobro dokažem ovdje. Uz mnogo treninga i rada mislim da sam se pokazala na pravi način, i nadam se da ću u drugoj polovini sezone biti još bolja“, kazala je Elena.

Bivša igračica Levalee naglašava da klub obezbjeđuje igračicama sve što je potrebno za kvalitetan rad, na koji je navikla još u nikšićkom timu.

„Ovdje sam već nekih pet mjeseci i zaista sam se brzo prilagodila, učim polako i jezik što mi mnogo olakšava boravak ovdje. Razlika u radu ovdje i u Crnoj Gori jeste u tome što su nam ovdje omogućeni svi uslovi za rad i zaista sve sto nam treba. Što se tiče kvaliteta rada, došla sam ovdje iz kluba RK Levalea gdje se uvijek radilo kvalitetno, samim tim sam navikla na profesionalnost sa te strane“, rekla je Elena za naš portal.

BSM Montlucon trenutno zauzimamo šesto mjesto na tabeli.

„Loše smo otvorile sezonu zbog mnogo zdravstvenih problema i odsustva par bitnih igračica. Međutim, sada imamo nove igračica i mnogo bolji tim, tako da se nadamo da cemo do juna zauzeti mjesto pri vrhu tabele, to nam je cilj“, zaključila je razgovor Elena Tomić.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Petar Eraković, 23-godišnji Nikšićanin, postao je novi igrač Rukometnog kluba Metković – Mehanika, koji nastupa u hrvatskoj Premijer ligi.
Snovi o Olimpijskim igrama i Parizu vremenski nijesu daleko. Zna to dobro i rukometašica Đurđina Jauković. Nakon više od dva mjeseca oporavka povrede koljena ima želju da se spremi i zaigra na Olimpijskim igrama u Gradu svjetlosti.