Autor: onogost.me
Foto: Facebook JU OŠ "Braća Ribar"
16:17
17.6.2021.

Šampionski pehar za OŠ "Braća Ribar"

Ženska rukometna ekipa Osnovne škole "Braća Ribar" osvojila je titulu šampiona Crne Gore. 


Kako se navodi na fejsbuk stranici ove školske ustanove, četiri učenice škole: Anđelina Orbović, Anđela Pejović, Nikolina Čolaković i Tijana Bojanić, članice Rukometnog kluba “Trebjesa”, osvojile su šampionsku titulu u rukometu kao najbolji pionirski sastav države.

"Titulu su osvojile na interesantan način. Naime, u ligaškom dijelu odigrale su dvadeset utakmica i nijesu osjetile gorčinu poraza. Koliko su bile dominante govori podatak da u šest utakmica nijesu primile gol, a u isto toliko utakmica su primile svega jedan gol, uz impresivnu gol razliku +178 ( 221:43)", naveli su na fejsbuk stranici OŠ "Braća Ribar". 

Ostale vijesti iz kategorije

 • 12:15
  28.7.2021.

  Nakon Elene Tomić još jedna rukometašica napušta rukometni klub "Lavalea". Riječ je o Nataši Ćorović, još jednoj djevojci iz prve generacije Kluba, generacije 98.

 • 07:45
  22.7.2021.

  Doskorašnja rukometašica Levalee, Elena Tomić potpisala je ugovor sa francuskim BSM Montlucon, saopštili su iz nikšićkog kluba. Nakon deset godina provedenih u dresu "kanarinki", u kojem je i napravila prve rukometne korake, mladoj Nikšićanki će ovo biti prvi transfer i odlazak iz matičnog tima.

 • 08:54
  20.7.2021.

  Dugogodišnja kapitenka i srednji bek RK Trebjesa Sara Blečić nova je igračica RK Hadžići, saopšteno je iz nikšićkog kluba.

 • 08:02
  17.7.2021.

  Rukometni klub (RK) Trebjesa obilježio je juče osam godina postojanja. Kako su istakli iz kluba, uvijek se rado sjete prve generacije djevojčica i dječaka, trenera i članova uprave.