Autor: onogost.me
Foto: RK Trebjesa
12:14
6.6.2022.

Trebjesa i zvanično prvak Crne Gore

Generacija djevojčica rođenih 2008/2009 RK Trebjesa odbranila je titulu prvaka Crne Gore.


"One su sezonu završile na impresivan način - 21 pobjeda, jedan remi i gol razlika plus 210. O kakvoj se generaciji radi govori podatak da tri godine nisu poražene ni u jednoj utakmici, kako na domaćoj, tako i na međunarodnoj sceni, gdje su osvojile sve što se može osvojiti", naveli su iz RK Trebjesa.

Nakon utakmica sa ekipom Feniksa gdje su zabilježili pobjede rezultatom 17:5 i ekipom Mojkovca rezultatom 16:3, najvrijedniji pehar pionirske lige u ruke kapitena tima Anđeline Orbović predao je Milorad Vujošević, direktor liga u Rukometnom savezu Crne Gore.

Pionirsku ligu su osvojili: Anđelina Orbović, Maša Dubljević, Ivana Savić, Ksenija Nikčević, Ksenija Petrušić, Anđela Pejović, Tijana Bojanić, Jaredić Aleksandra, Gogić Isidora, Vujović Anđela, Jelić Miljana, Koprivica Mirjana, Čolaković Nikolina, Nikolić Elena, Nikolić Violeta, Baćović Andrea, Perunović Ksenija, Čanović Jana, Raičević Nikoleta, Bečanović Sara, Šakotić Sara, treneri Miloš Bošković i Miloš Perović, kao i fizioterapeut tima Anđela Kontić.

"Veliku zahvalnost dugujemo prijateljima kluba, roditeljima djece, kao i svim našim vjernim navijačima na konstantnoj podršci tokom sezone u kojoj smo nastavili niz uspjeha u pionirskoj ligi", dodali su iz kluba.

Ostale vijesti iz kategorije