Informacije o vremenu su trenutno nedostupne.

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Sutjeska bez pobjede nakon četiri kola, Radović: Ne smijemo više da dozvoljavamo oscilacije

FSCG
  • Autor onogost.me
  • 22.08.2024. u 09:37
Novi poraz Sutjeske, drugi zaredom i drugi na domaćem terenu - Nikšićani su sinoć u 4. kolu MeridianBet Prve crnogorske fudbalske lige izgubili od Arsenala 2:1.

Nakon četiri kola ekipa Miljana Radovića ima dva boda i nalazi se na osmom mjestu na tabeli sa dva osvojena boda.

“Krenulo nas je rezultatski loše. Vidimo podršku – nije lako ljudima kad dođu, a opet nas podržavaju. Zato im svima hvala, svim Nikšićanima. Znaju da je to mladost. Najavili smo dosta oscilacija, ali ne smijemo više da ih dozvoljavamo. To je fudbal, dođu neke stvari, ne smijem ni da pominjem, vidjeli ste na samom terenu, bolje da ne budem kažnjen”, rekao je nakon meča trener Sutjeske, Miljan Radović.

Sutjeska je protiv Arsenala povela već u 3. minutu preko Janjića, ali su gosti izjednačili u 20. kada je strijelac bio Abdulahi. Krajem prvog poluvremena domaći su ostali sa igračem manje, jer je isključen Jovićević, pa je Arsenal preko Imamovića u nastavku kompletirao preokret.

“Počeli smo kako treba, znam da momci puno žele, ali kad primimo pogodak krene u kontra smjeru. Vidjećemo, analiziraćemo, idemo zajedno dalje. Moramo da idemo dalje. Nismo očekivali da ovako bude rezultatski loše, ali smo sigurno očekivali oscilacije. Nadamo se najboljem. Još jednom bih zahvalio publici koja nas je pored svega podržavala”, rekao je Radović.

Sutjeska sa igračem manje nije uspjela da se odbrani.

“Teško se to može dijeliti na defanzivu i ofanzivu. Kad Arsenal ima loptu, čitava ekipa u tom momentu mora bolje da reaguje. Nije lako igrati sa igračem manje, mi smo pokušali, ali to nije bilo za nešto više”, zaključio je Radović.

Izvor: Vijesti

    ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

    Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

    4

    1. Ako ovako nastavi,druga liga je na vidiku,bruka kako upropastiše Sutjesku,od uprave,preko trenera,do igrača,ne zna se ko je gori!

    2. Ima tu još problema dugovanja kluba plate igračima kasne ko zna koliko itd itd tu se dovode ne provjere i igrači ! Nešto nije u redu

    Ostavi komentar

    Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

    Povezani članci

    Vasilije Adžić zbog povrede nije ovog mjeseca debitovao za ,,A“ reprezentaciju Crne Gore, ali sada je spreman da zakorači na veliku klupsku scenu – Korijere delo sport piše da će supertalentovani fudbaler u subotu protiv Empolija debitovati za Juventus.