Informacije o vremenu su trenutno nedostupne.

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Sutjeska dočekuje SC Derbi

Dragana Stjepanović
  • Autor onogost.me
  • 20.02.2024. u 07:51
U odloženom meču 11. kola Prve crnogorske košarkaške lige Sutjeska danas u 18 časova u Nikšiću dočekuje SC Derbi.

Sutjeska u ovaj meč ulazi oslabljena – van terena su, zbog povreda, Radosav Spasojević, Andrej Vulević, Vladimir Tomašević i Bogdan Bojić.

“Utakmica bez rezultatskog značaja. SC Derbi će pokušati da razigra neke mlađe igrače, a mi ćemo pokušati da odigramo što bolje, jer pokušavamo da ostvarimo što bolju formu pred nastavak šampionata, ali i naredni ‘balon’, koji nam je najbitniji u ovoj sezoni. Uprkos tome što imamo dovoljno vremena za pripremu, imamo problema sa povrijeđenim igračima. Ne možemo ove godine da ostanemo zdravi, da uhvatimo dobar ritam treninga, ali bez obzira na sve to borimo se, pokušavamo da se što bolje utreniramo i ostvarimo što bolji rezultat”, rekao je Filip Barović, prenosi sajt kluba.

Početak 2024. godine je bio naporan, ekipa je za mjesec dana odigrala 10 utakmica u domaćem prvenstvu, NLB ABA2 ligi i Kupu Crne Gore.

Sutjeska je u dosadašnjem dijelu sezone zabilježila 10 pobjeda u crnogorskoj ligi, u regionalnom takmičenju se bori za plej-of, a u Kupu je eliminisana od Budućnosti, iako je i u tom meču bila blizu pobjede.

    ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

    Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

    Ostavi komentar

    Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

    Povezani članci

    Počela je rekonstrukcija mosta na rijeci Gračanici u selu Morakovo, koji je godinama bio u veoma lošem stanju, saopštili su iz Savjeta Mjesne zajednice Župa Nikšićka, koja je pokrenula inicijativu.
    Selektor omladinske reprezentacije Crne Gore Goran Perišić objavio je spisak igrača koji konkurišu za nastup na Memorijalnom turniru ,,Stevan Ćele Vilotić“ u Srbiji.
    Nakon prve pobjede u šampionatu, Sutjeska ''juri'' nove bodove na domaćem terenu protiv barskog Mornara.