Informacije o vremenu su trenutno nedostupne.

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Sutjeska protiv Vojvodine traži drugi trijumf

KK Sutjeska
  • Autor onogost.me
  • 24.10.2024. u 08:13
Košarkaški Sutjeske večeras, u 18 h, u Sportskom centru, dočekuju Vojvodinu u meču 3. kola NLB ABA2 lige.

“Pozivam nikšićku publiku da dođe, da napuni dvoranu, jer će nam njihova pomoć biti potrebna. O Vojvodini ne treba puno trošiti riječi, mislim da je dosta rečeno, a njihove ambicije su poznate. Imaju kontinuitet i igrača i trenera. U KLS i NLB ABA2 ligi su sve utakmice dominantno pobijedili. Od mojih igrača tražim da – bez obzira na to kako prođemo – svaki čovjek koji dođe da nas podrži, izađe iz sale zadovoljan”, rekao je u najavi meča trener Dragan Bajić.

Bajić je istakao šta je bitno kako bi ekipa došla do pobjede.

“Moramo biti fokusirani, da se borimo za svaku loptu i da disciplina u igri bude na visokom nivou. Samo takvim pristupom možemo da se nadamo pozitivnom ishodu.”

Vojvodina je bez poraza u dosadašnjem dijelu sezone.

“Svjesni smo da je ovo derbi, duel ekipa sa najvećim ambicijama. Znamo da je Vojvodina kvalitetna, da nema poraz u sezoni. Imaju dubok sastav sa dobrim pojedincima, a pojačali su se igračima koji su prethodne sezone igrali u AdmiralBet ABA ligi. Ali, i mi imamo svoje adute i nadamo se pozitivnom ishodu. Imali smo dosta vremena da se pripremimo za ovaj meč. Svi smo zdravi i na raspolaganju da pomognemo“, poručio je Jovan Vojinović.

I Vojinović očekuje podršku sa tribina.

„Novi sistem NLB ABA2 lige nam je omogućio da igramo pred domaćom publikom, čega smo se svi uželjeli. Prethodne sezone, upravo protiv Vojvodine, navijači su nas podržali u velikom broju. Nadam se da će ovog puta doći da uživaju u dobroj košarci, a mi u njihovoj podršci“, zaključio je Vojinović.

    ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

    Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

    Ostavi komentar

    Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

    Povezani članci

    Fudbaleri Sutjeske savladali su Arsenal u Tivtu rezultatom 1:0 u susretu 13. kola Meridianbet 1. CFL. 
    U zgradi Doma revolucije, na preko 2.000 metara kvadratnih, danas je ozvaničen početak rada Radio- televizije Nikšić (RTNK).