Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Trostruko priznanje za rukometnog trenera Miloša Perovića

Rukometni savez Crne Gore
  • Autor onogost.me
  • 15.06.2024. u 13:52
Trener Rukometnog kluba Trebjesa Bemax Miloš Perović dobitnik je tri nagrade od strane trenerske organizacije Rukometnog saveza Crne Gore (RSCG).

Perović je dobio nagrade za postignute rezultate u seniorskom takmičenju, sa rezultatima koje je postigao sa kadetskom reprezentacijom Crne Gore, kao i za pionirskom selekcijom.

''Kada priznanje dolazi od struke to ima posebnu draž. Zahvalio bi se UO Trenerske organizacije na priznanjima, a svakako posebna zahvalnost ide svom stručnom štabu u klubu, reprezentaciji i naravno igracicama bez kojih uspjeh ne bi bio potpun .Čestitke i svim laureatima na ovogodišnjim priznanjima'', poručio je Perović.

    ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

    Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

    Ostavi komentar

    Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

    Povezani članci

    Mlada muška košarkaška reprezentacija Crne Gore savladala je večeras Sjevernu Makedoniju 66:55 (17:11, 15:13, 14:20, 20:11) u prijateljskom meču odigranom u dvorani "Voco".
    U bioskop Cinema 213 ove sedmice stižu četiri nova filma – drama “Bajkeri”, horor “Egzorcizam”, horor “Ubod” i animacija “Gojazan ja 4”, koja će biti pretpremijerno prikazana od 22. juna.