Informacije o vremenu su trenutno nedostupne.

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Vuković sa Kažićem: Stvaramo čvrstu osnovu za buduće uspjehe nikšićkih odbojkaša

Služba za skupštinske poslove SO Nikšić
  • Autor onogost.me
  • 27.07.2024. u 12:13
Predsjednik Skupštine opštine Nikšić Nemanja Vuković izrazio je zadovoljstvo što je Opština preuzela osnivačka prava nad Muškim odbojkaškim klubom „Sutjeska".

To je saopšteno iz Službe za skupštinske poslove nakon sastanka sa novoimenovanim predsjednikom Odbojkaškog saveza Crne Gore Nikolom Kažićem.

”Takođe, istakao je namjeru da nikšićku odbojku vrate tamo gdje zaslužuje da bude i naglasio da stvaraju čvrstu osnovu za buduće uspjehe nikšićkih odbojkaša”, stoji u saopštenju Službe za skupštinske poslove.

Kažić je tom prilikom, navodi se, istakao zadovoljstvo što je muška odbojkaška scena obogaćena povratkom „Sutjeske“ i izrazio nadu da će nova uprava kluba raditi predano.

”Jer, grad Nikšić, koji je dao mnogo reprezentativaca kao što su Skale Gvozdenović, Marko Bojić, Blažo Milić i Ivan Zvicer, zaslužuje priliku da ponovo ,,rađa“ nove reprezentativce”, rekao je Kažić.

Vuković je uvjeren da će Opština Nikšić, MOK „Sutjeska“ i Odbojkaški savez imati odličnu saradnju i da će izgradnja sportsko-rekreativnog parka u podnožju Trebjese dati nove mogućnosti za treninge.

”Vuković i Kažić su dogovorili da se prvi odbojkaški Superkup održi u Nikšiću u čast Miodraga „Skala“ Gvozdenovića, rođenog Nikšićanina i jednog od najboljih jugoslovenskih odbojkaša. Na sastanku je bilo riječi i o projektima koji će se zajednički realizovati, kao i o „školi odbojke“ koja će nesumnjivo privući djecu i mlade”, saopšteno je.

Sastanku su prisustvovali generalni sekretar Odbojkaškog saveza Crne Gore Ivan Bošković, sekretarka Skupštine opštine Nikšić Ivana Šljukić, sekretar Sekretarijata za kulturu, sport, mlade i socijalno staranje Dejan Ivanović i Milan Jovićević, budući predsjednik MOK „Sutjeska“.

    ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

    Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

    3

    1. Demokrate dovele “ljude” iz dps-a koji nemaju veze sa odbojkom da je ozive u Nk…. Ovo je pocetak kraja niksicke odbojke

    Ostavi komentar

    Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

    Povezani članci