Autor: onogost.me
Foto: Ilustracija
14:02
11.7.2019.

Bedem fest: Još pet novih izvođača

Dragoljub Đuričić, E Play, Gospoda Glembajevi, Eva Braun i Dingospo Dali nova su imena ovogodišnjeg, 10. Bedem festa koji nosi slogan “Radujmo se”.


“Dragoljub Đuričić će zasigurno zagrijati dlanove posjetilaca. E Play je bend Bedem festa koliko i svoj. Prijatelji poštuju jedni druge. Gospoda Glembajevi - cjelokupno stvaralaštvo ovog sjajnog benda obavijeno je mistikom a mi smi privilegovani da je ovaj bend na neki način bratski kada je Bedem fest u pitanju. Eva Braun će imati svoj debitanski nastup u Crnoj Gori upravo na Bedem festu i sjajna je stvar biti domaćin ovakvog benda. Dingospo Dali je bend - prvi pobjednik partnerskog Bunt rok festivala koji ove godine obilježava mali jubilej - petogodišnjicu”, poručuju organizatori, dodajući da će ubrzo krenuti i prodaja ulaznica.

Festival će se održati  od 1. do 4. avgusta.

“Nikšić će biti epicenter dobrog zvuka, nesvakidašnjih emocija, brojnih sjećanja, a sve u ime jubileja i svega onog što on donosi sa sobom”, poručuju organizatori Bedem festa.

Podsjećaju da se u ovu avanturu krenulo prije deset godina sa željom da muzika uvijek bude i ostane zaštitni znak Bedem festa, na šta su veoma ponosni.

 “Odlučili smo se za strategiju “korak po korak” ili “stepenik po stepenik” i zato danas kažemo svima da budu radosni, ponosni na sve postignuto i na sve ono što nas očekuje. Deseti Bedem fest kuca pred kapijama drevnih zidina”, nastavljaju iz organizacije.

Cijena jednodnevne karte iznosiće 10 eura, dok će paket četvorodnevnih ulaznica po promotivnoj cijeni, koja će trajati sve do početka Bedem festa, koštati 30 eura.

“Na taj način smo željeli da se zahvalimo našoj vjernoj publici i da u ime jubileja posjetiocima faktički poklonimo jedan dan festivala”, poručili su oni.

Ostale vijesti iz kategorije