Autor: Marija Vujovic
Foto: Rade Mićanović
14:06
15.2.2019.

FOTO: Održano modno veče nikšićkih umjetnika

Uz brojne ljubitelje, zanimljive kreacije i muzičku pratnju sinoć je u Svadbenom salonu "Knjaz" organizovana modna revija za djecu i odrasle u organizaciji D Models agencije.


Aleksandra Cicmil bila je zadužena za svečane haljine, a Zorica Ivanović Baltić za unikate kapute i torbe.

"Modni studio La Sartorija predstavio je kolekciju za djecu i odrasle. U muzičkom dijelu nastupile su mlade nade sa muzičke modne scene, Anđela Tomić i Jovan Bulatović. Veliku zahvalnost dugujem domaćinu modne večeri, vlasniku Svadbenog salona Kićunu Bijeliću", kazala je vlasnica D Models agencije Danka Uljarević Baljević. 

Modele su nosile manekenke njene modne agencije.

"D Models agencija planira velike modne projekte u budućnosti da organizuje, ali detalje ne bih otkrivala. Manifestacija se nije puno spremala, jer imamo uigran tim, a 15 godina iskustva u organizaciji modnih i kulturnih događaja pomogao mi je da sve prođe kako sam zamislila", zadovoljno je istakla ona.

Zadovoljna je posjećenošću, a kako kaže, o kreacijama najbolje govore veliki aplauzi i pozitivni komentari publike.

"Sve u svemu, Nikšićani i te kako prate modna dešavanja, a ja sigurno, posle sinoćne noći, obećavam još mnogo modnih manifestacija", poručila je ona.

Ostale vijesti iz kategorije

 • 15:20
  15.3.2019.

  Na trećoj regionalnoj muzičkoj konferenciji “Kontakt”, koja će se od 20 do 23. marta održati u Beogradu, pojaviće se predstavnici Bedem festa, čime će ujedno započeti kampanja jubilarnog desetog izdanja ovog festival pod nazivom “U susret jubileju”.

 • 08:14
  15.3.2019.

  Snow dance, festival koji Ski centar Vučje organizuje po peti put, počeće večeras, a posjetioce očekuje bogat zabavni program i promotivne cijene pića.

 • 19:12
  13.3.2019.

  Nakon evropskih i regionalnih pozornica, članovi zagrebačkog trija From Another Mother, na krilima uspjeha albuma “Eliptir”, dolaze u Nikšić, u okviru platforme Nikšićko rocks.

 • 14:30
  13.3.2019.

  Ski centar Vučje organizuje peti po redu Snow dance festival koji će se održati 15, 16. i 17. marta.