Autor: Marija Vujovic
Foto: Rade Mićanović
14:06
15.2.2019.

FOTO: Održano modno veče nikšićkih umjetnika

Uz brojne ljubitelje, zanimljive kreacije i muzičku pratnju sinoć je u Svadbenom salonu "Knjaz" organizovana modna revija za djecu i odrasle u organizaciji D Models agencije.


Aleksandra Cicmil bila je zadužena za svečane haljine, a Zorica Ivanović Baltić za unikate kapute i torbe.

"Modni studio La Sartorija predstavio je kolekciju za djecu i odrasle. U muzičkom dijelu nastupile su mlade nade sa muzičke modne scene, Anđela Tomić i Jovan Bulatović. Veliku zahvalnost dugujem domaćinu modne večeri, vlasniku Svadbenog salona Kićunu Bijeliću", kazala je vlasnica D Models agencije Danka Uljarević Baljević. 

Modele su nosile manekenke njene modne agencije.

"D Models agencija planira velike modne projekte u budućnosti da organizuje, ali detalje ne bih otkrivala. Manifestacija se nije puno spremala, jer imamo uigran tim, a 15 godina iskustva u organizaciji modnih i kulturnih događaja pomogao mi je da sve prođe kako sam zamislila", zadovoljno je istakla ona.

Zadovoljna je posjećenošću, a kako kaže, o kreacijama najbolje govore veliki aplauzi i pozitivni komentari publike.

"Sve u svemu, Nikšićani i te kako prate modna dešavanja, a ja sigurno, posle sinoćne noći, obećavam još mnogo modnih manifestacija", poručila je ona.

Ostale vijesti iz kategorije

 • 13:38
  22.5.2019.

  Nikšićki punk sastav “Punkreas”, koji čine Goran Dabović, Mihailo Bulajić, Bojan Kandić, Veljko Vučurović i Đorđije Njunjić nakon objavljenog singla “Elizabeth” zakazao je svirke u Crnoj Gori, Srbiji i Bugarskoj.

 • 13:26
  17.5.2019.

  U Nikšiću će od 7. do 9. juna biti održan festival umjetnosti pod nazivom “Umjetnost nad sjenom” u organizaciji troje nikšićkih gimnazijalaca Milice Burić, Vuka Pekovića i Šćepana Popovića, uz podršku UNICEF-a, digitalizuj.me i Opštine Nikšić.

 • 11:43
  9.5.2019.

  Partibrejkers i Kanda, Kodža i Nebojša nova su imena jubilarnog, 10. Bedem festa.

 • 08:37
  9.5.2019.

  Želja da jednog dana javno nastupe sa svojim rok bendom, za šestoro gimnazijalaca uskoro bi trebalo da se ostvari. Iako različitih generacija, ljubitelji ovog zvuka okupili su se pod nazivom „Ne bilo rocka“. Danas ovaj šesterac se vrijedno priprema za takmičenje gimnazijskih bendova "Danilovgradation", koje će biti održano sjutra na platou pored rijeke Zete.