Autor: onogost.me
Foto: Privatna arhiva
08:13
21.12.2019.

Gimnazijalci priredili Novogodišnji maskenbal

 U Gimnaziji “Stojan Cerović” juče je održan Novogodišnji maskenbal, u organizaciji Učeničkog parlamenta.  


Gimnazijalci i njihovi profesori potrudili su se da se uz pjesmu i igru oproste od 2019. godine.

Za dobru atmosferu ove godine bio je zadužen DJ Nemanja Stanišić ili DJ Milutin Delibašić.

“Naravno,  prethodne godine ekipa muzičkog studija “Simke Art” se pobrinula za rasvjetu i ozvučenje, što je doprinijelo vizuelnom i zvučnom utisku te večeri.  Tu su se mogli vidjeti zaista jedinstveni kostimi i maske, predivnih oblika i boja. Svrha ovog događaja je prvenstveno da se učenici/ce dobro zabave, ali i da pokažu svoje kreativno umijeće što se kostima i maski tiče, nastojeći da što vjernije prikažu lik koji predstavljaju”, kazali su iz te škole.

Ostale vijesti iz kategorije

 • 10:21
  10.2.2020.

  Prethodnih dana dvočlani, organizacioni tim Bedem festa boravio je u Ljubljani na 6. izdanju Ment festivala i konferencije koja je okupila predstavnike 15 festivala iz čitave Evrope, booking menadžere i menadžerke, mnogobrojne internacionalne i regionalne izvođače, bendove, dj-eve, medije, publiku svih generacijaPrethodnih dana dvočlani, organizacioni tim Bedem festa boravio je u Ljubljani na 6. izdanju Ment festivala i konferencije koja je okupila predstavnike 15 festivala iz čitave Evrope, booking menadžere i menadžerke, mnogobrojne internacionalne i regionalne izvođače, bendove, dj-eve, medije, publiku svih generacija.

 • 14:31
  12.1.2020.

  Ideja našeg portala da sakupimo i objavimo pjesme posvećene Nikšiću probudila je emocije mnogim ljudima, naročito onima koji su daleko od rodnog grada.

 • 15:25
  11.1.2020.

  „U daljini, u samoći dok srce lutajući zebe, ja se sjetim onih srećnih dana, dobrih ljudi iz mog rodnog kraja i poželim da sam opet tu. Tad se sjetim Zete zelene, nabujale s proljeća, Trebjese i manastirskih noći, i korzoa s curicama u haljinama šarenih boja, i mirisa lipa iz Ulice narodnih heroja...“

 • 10:07
  6.1.2020.

  Ukoliko ste odlučili da božićne praznike provedete u Nikšiću, portal Onogošt vam donosi ponudu kafića i hotela u našem gradu.