Gužva u 16-ercu: Ostavićemo srce “na terenu”

img_27761
Privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 12.07.2016. u 13:59

Iskrenost , spontanost i pozitivnu energiju koju će dijeliti “šakom i kapom” ono su što će publika moći da očekuje od nastupa grupe Gužva u 16-ercu na ovogodisnjem Lake festivalu. 

“Daćemo sve od sebe i ostavićemo srce na terenu, što bi rekli sportski komentatori. O festivalu smo čuli sve najbolje, da je smješten uz jezero i da osim domaćih, nastupaju i svjetske žvake , tako da jedva čekamo da se tamo pojavimo! Imali smo klupski koncert u Nikšiću, u NK pubu i uvjerili smo se u temperament nikšićke publike. Ovog puta će publika biti pojačana i ljudima iz drugih krajeva Crne Gore i cijele regije što može donijeti samo dodatnu pozitivu!” kazao je PR službi festivala pjevač benda Gužva u 16-ercu, Igor Dmitrić Muto.

Bend ne priprema ništa specijalno za ovaj nastup jer , kako navodi Dmitrić, njeguju prepoznatljivu spontanost i nepredvidivost po kojoj su, pored pjesama, poznati.

“Možemo samo da poželimo i njima i nama jednu dobru zabavu , poruka je: jednom se živi i zato samo veselo , veselo”, poručuje Dmitrić svim fanovima koji će pratiti njihov nastup na Lake fest-u.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Kultna jugoslovenska grupa „Ođila” održaće večeras koncert u Nikšićkom pozorištu, sa početkom u 20 časova.
Kulturno kreativni centar Akord u sebi sabira sve vidove umjetnosti, ljubavi i misli, koji već vjekovima čovjeku omogućavaju da osjeća slobodu i da bude slobodan. Akord manifestuje da kultura jeste nevidljivi medijum koji spaja i ujedinjuje ljude različitih uzrasta, nacija, vjeroispovjesti, ljude različitog obrazovanja i društvenog statusa, riječi su Miljana Mijuškovića, savjetnika za kulturu, turizam i vjerska pitanja u Opštini Nikšić povodom obilježavanja jubileja 25 godina postojanja i rada "Akorda".