Autor: onogost.me
Foto: Ilustracija
14:29
12.12.2019.

Hotel Onogošt: Drugi festival zanatskog piva 21. decembra

Udruženje kraft pivara Crne Gore u subotu, 21. decembra u hotelu Onogošt organizuje Drugi festival zanatskog piva.


Na meniju će, kako nam je ispred Mammut pivare kazao Srđan Jovović, biti preko 100 vrsta piva.

 „Mi kao Udruženje mladih kraft pivara i kao proizvođači zanatskog piva, nas osam u grupi, želimo da promovišemo što više pravo pivo, koje je trend u svijetu, pravljeno od prirodnih sastojaka. Želimo potrošačima da približimo o čemu se radi, damo im priliku da probaju razne vrste piva“, kazao je on.

Festival se, kako je naglasio, organizuje uz podršku Ministarstva turizma i Ministarstva poljoprivrede i ruralnog razvoja sa ciljem promocije kraft piva, ali i promocije našeg grada.

„Uživaćemo uz dobru svirku, biće nešto i da se pojede. Cijene će biti promotivne. Ulaz je slobodan, a početak je u 17h za ljude koji ne žele glasnu muziku, dok uveče slijedi svirka. Želimo da uzdižemo Nikšić i pravimo nova dešavanja“, objasnio je on.

Goste će do 24h, dok traje festival, zabavljati Ivana i Rock trio i Dedduh Selektuh.

Ostale vijesti iz kategorije

 • 13:35
  3.3.2020.

  Na šestom po redu izboru za mis zime, koji je održan u hotelu Polar star na Žabljaku, naša sugrađanka, 16-godišnja Sara Žižić, osvojila je titulu prve pratilje.

 • 13:01
  2.3.2020.

  Izvršni direktor Bedem fest-a Petar Šundić prethodnih dana boravio je na prvom Civil Society Summitu u organizaciji Western Balkan Fonda.

 • 07:59
  2.3.2020.

  Dragan Knežević, osnivač i direktor Kulturno-kreativnog centra Akord, poslije 25 godina vratio se u muzičke vode novim singlom „Daj mi tvoju dušu“.

 • 10:21
  10.2.2020.

  Prethodnih dana dvočlani, organizacioni tim Bedem festa boravio je u Ljubljani na 6. izdanju Ment festivala i konferencije koja je okupila predstavnike 15 festivala iz čitave Evrope, booking menadžere i menadžerke, mnogobrojne internacionalne i regionalne izvođače, bendove, dj-eve, medije, publiku svih generacijaPrethodnih dana dvočlani, organizacioni tim Bedem festa boravio je u Ljubljani na 6. izdanju Ment festivala i konferencije koja je okupila predstavnike 15 festivala iz čitave Evrope, booking menadžere i menadžerke, mnogobrojne internacionalne i regionalne izvođače, bendove, dj-eve, medije, publiku svih generacija.